Echte kwaliteit wordt pas duidelijk wanneer je onderweg bent. De Alfi flessen zijn een trouwe metgezel gedurende jouw dag en zorgen voor een perfect koel gehouden drankje én het milieu: stijlvol, onbreekbaar, milieuvriendelijk en vrij van toxines.

Het aromaveilige principe

De producten van Alfi handhaven één van de belangrijkste aspecten: smaak!
Of het nu gaat om de smaak van uw drankje, hun isolerende eigenschappen, gezondheid, design of duurzaamheid, bij Alfi draait hun aromaveilig principe om de zorg dat goede dingen langer goed blijven.

Premium om zo veel redenen

Het drinksysteem is ontworpen om gemakkelijk een sipje te kunnen nemen. De draaischroef zorgt er dan weer voor dat de dag lekvrij verloopt. Heb je vandaag zin een een fruitig drankje, maar wil je morgen liever een koolzuurhoudende verfrissing bij je? Dat kan en zonder zorgen. Ook aan een gemakkelijk onderhoud werd gedacht, want op het einde van de dag kan de Element drinkfles gewoon in de vaatwasser gestopt worden.

Bij Alfi zijn ze zelfs zodanig overtuigd van de kwaliteit van hun producten dat er een garantie van maar liefst 10 jaar wordt bijgegeven.

De Element drinkfles van Alfi komt in vrolijke kleuren en verschillende maten, voor groot én klein. Welke wil jij?

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer