Ook Moulinex speelt in op de technologische evolutie in de keuken en op de wensen van de moderne kok. Na drie jaar onderzoekswerk stelt het merk zijn Cookeo Connect voor, een toestel dat voor de actieve kok een ware evolutie zal betekenen.

[gap height=”32″]

Moulinex-Cookeo-Connect2

[gap height=”32″]

Hoe werkt het?

Moulinex opent de weg naar een nieuwe culinaire wereld. De Cookeo Connect is een multicooker die je met bluetooth kan koppelen en zo bedienen via je tablet of smartphone. Handig toch?

Allereerst dien je de My Cookeo app (op Android of iOS) te installeren op je mobiele apparaat. De rest is kinderspel! Via je tablet of smartphone stel je in welke gerechten je wenst te bereiden. Er wordt automatisch een boodschappenlijst opgemaakt. Ook tijdens het kookproces laat de Cookeo je niet in de steek. Stap voor stap is er steeds een begeleiding aan de hand van afbeeldingen en gedetailleerde instructies. Bye bye mislukkingen!

[gap height=”32″]

Moulinex-Cookeo-Connect3

[gap height=”32″]

Chillen maar!

Je hoeft bovendien het kookproces helemaal niet in de gaten te houden. De Cookeo werkt volledig autonoom en past zijn kookprocessen aan in functie van het voorgeprogrammeerde recept. Inderdaad, de Cookeo is niet alleen een superhandige multicooker, het is bovendien ook een complete culinaire gids. Honderden recepten, aangepast aan seizoenen en feestdagen, zijn elke seconde ter je beschikking.

Klik hier om producten in te laden

Community

Daarnaast voorziet het merk ook een hele MyCookeo community. Via deze app kan je je bereidingen bespreken, evalueren en delen met vrienden en familie én ook andere MyCookeo-leden van over de hele wereld. Ook suggesties om het recept te verbeteren of eigen notities kan je probleemloos aan de recepten toevoegen.

Tot slot wordt er automatisch een handig boodschappenlijstje opgemaakt om het je nog gemakkelijker te maken!

Reageer