Een kaaskruller lijkt op het eerste zicht niet echt een must in de keuken. Toch zorgt het voor een leuk effect. Serveer in plaats van kaasblokjes kaas met een kaaskruller. Het resultaat ziet er stukken verfijnder en mooier uit. Bovendien is er werkelijk geen werk aan.

De kaaskrullers van Boska zijn perfect om flinterdunne kaaskrullen te snijden en uw gerechten zo een extra dimensie te geven. Oorspronkelijk werd de kaaskruller ontwikkeld voor de Zwitserse kaas Tête de Moine. Door de kaas te schaven in plaats van te snijden krijgt deze meer zuurstof waardoor de smaak beter tot z’n recht komt.Je kunt de krullen zo eten, direct van de kaas af uit het vuistje. Maar ze zijn ook de finishing touch op een verse carpaccio, de showsteler op een salade en natuurlijk niet te missen over een verse pasta.

De kaaskruller kan echter ook gebruikt worden voor andere kaassoorten (in principe kun je elke harde of halfharde kaas gebruiken) of zelfs om uw dessert af te werken met chocoladekrullen.