Een stukje vlees op de barbecue klaarmaken kan iedereen. Toch is barbecueën een echte kunst die heel wat oefening vergt. Leer dankzij dit ultieme barbecueboek de kneepjes van het vak!
Barbecue staat synoniem voor genieten. De rokende kolen en de geur van gegrild vlees doet iedereen watertanden. Koen Maes en Tom De Jaeger zijn beiden echte barbecuespecialisten. Zij zijn dan ook de geknipte personen om je alle tips en tricks te leren over barbecueën.
Word een echte BBQ-specialist!
In 2013 hebben deze mannen de BBQ Academy opgericht met als doel om iedereen op een goede manier te leren de kunst van het barbecueën aan te leren. Volgens hen kan iedereen een BBQ-chef worden, tenminste als je dit boek koopt. Een ding is zeker, als je dit boek koopt, ben je in goede handen. Dompel je onder in heerlijke kruidenmarinades, perfecte dressages en verrassende combinaties!
Tips & Tricks
Na een smakelijke inleiding begint het boek met een noodzakelijke goede basis: de kolen en het BBQ-toestel. Ze geven gestructureerde info over de verschillende types barbecues zonder een specifieke fabrikant aan te raden. Vervolgens krijg je heel wat handige tips zoals hoe je zelf een marinade kan maken, hoe je een rooster moet kuisen en voorbereiden, welke olie goed is, enz… De informatie gaat heel ver zonder dat het vervelend wordt.
Heerlijke recepten
Ben je al een echte barbecuespecialist, dan blader je simpelweg door naar de overheerlijke recepten. Zowel vlees, vis als groenten komen voldoende aan bod en verrassende combinaties doen je watertanden!
Prijsinfo: € 24,95
Uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts
Reageer