De titel legt meteen het hele concept uit van Christine van Imschoot haar tweede boek. Je hoeft maar een keer te koken om vervolgens te genieten van 3 gevarieerde en gezonde gerechten. Wie is daar nu geen voorstander van?
We hebben het allemaal heel druk en daar biedt Christine met dit boek de perfecte oplossing voor. Je hoeft maar 1 keer te koken, maar je kan er telkens 3 keer van eten. Deze foodie slaagt erin om op een inventieve wijze met seizoensgroenten te werken. Dit geniale idee zal gegarandeerd bij veel mensen aanslaan. Christine slaagt erin om prachtige én gezonde gerechten op tafel te zetten. Simpel, snel en gezond. Meer moet dat niet zijn.
Close-upfoto’s van verrukkelijke gerechten gepresenteerd op sublieme borden maken van dit boek ook een leuk prentjesboek om op een luie dag door te bladeren.
Het boek is opgedeeld per ingrediënt telkens met drie recepten erbij. Maar hoe kan je nu vers koken en er drie keer smakelijk van eten? Christine maakt bijvoorbeeld met 1 grote portie asperges drie gerechten: asperges in de oven met zachte geitenkaas, ei en rucoladressing – een salade van asperges met gerookte zalm en een risotto met asperges.
Per 3 gerechten krijg je een gestructureerd boodschappenlijstje. Zo moet je niet elke dag nog eens hollen naar de supermarkt. Voor € 15,99 krijg je een fantastisch boek van een zeer sympathieke dame. Ontdek haar passie voor het koken en geniet!
Uitgegeven door Lannoo Uitgeverij .
Reageer