Of het nu gaat om een picknick met de hele familie of boodschappen doen: maak jouw Andersen Shopper vast aan jouw fiets en trek de wijde wereld in! Vergelijkbaar met de koffer van een auto, heeft een fietser extra opslagplaats terwijl de achterdrager vrij blijft. Uiteraard kan de Shopper losgekoppeld worden om zonder fiets gebruikt worden. Het koppelingssysteem is eenvoudig en gemakkelijk en kan indien gewenst met een slot worden beveiligd.

Wat heb je nodig om een Shopper aan jouw fiets vast te maken?

1 Een koppelingspin voor jouw Shopper

Afhankelijk van jouw type Shopper, dien je een koppelingspin vast te maken aan het handvat.

Klik hier om producten in te laden

2 Een koppeling aan jouw fiets

Beschik je niet over een achterdrager, dan kan de koppeling vastgemaakt worden aan het frame. In dat geval kies je voor de BigEasy.

Klik hier om producten in te laden

Heb je een achterdrager die een minimum laadcapaciteit van 25 kg heeft, dan is de PullEasy de koppeling om voor te kiezen. Deze kan ook vastgemaakt worden aan een elektrische fiets (max 25 km/u).

Klik hier om producten in te laden

Een Shopper naargelang jouw persoonlijke behoefte

Een incidenteel fietstochtje in het weekend en zo nu en dan eens boodschappen met de fiets doen? De Scala Shopper is het uitgelezen verlengstuk van jouw fiets!

Klik hier om producten in te laden

Doe je echter op regelmatige basis een ritje met de fiets en doe je voornamelijk boodschappen met de fiets? Opteer dan voor de Royal Shopper of de Komfort Shopper.

ROYAL SHOPPERS
Klik hier om producten in te laden
KOMFORT SHOPPERS

Is de fiets jouw dagelijks transportmiddel en kan een kilometer meer of minder jou niet deren? Maak dan kennis met de Royal Shopper of Royal Shopper Plus, want die is vanaf nu jouw beste maatje!

Klik hier om producten in te laden

 

Ontdek hier de volledige collectie van Andersen Shopper.