De laatste maanden van het jaar zijn niet alleen de leukste, maar ook de drukste. Tussen het plannen en organiseren van allerlei bijeenkomsten, proberen we dan ook nog eens om voor al onze geliefden een origineel cadeau te vinden. Best wel een uitdaging! Verlanglijstjes paraat, want Mepal helpt met de mooiste en betaalbare cadeaus voor Sinterklaas of onder de kerstboom. Om te schenken of om op je eigen verlanglijstje te zetten!

1. Lekker eten met lunchpot isoleer Ellipse

Volgens onderzoek stond de lunchpot Ellipse van Mepal in 2019 hoog op het verlanglijstje van veel vrouwen. En dat begrijpen wij wel: gezond én lekker eten wordt met de lunchpot heel eenvoudig. De nieuwste toevoeging is lunchpot isoleer Ellipse. De inhoud blijft dankzij de isoleerfunctie warm of koud tot de laatste hap. Vul de lunchpot met een zelfgemaakte soep en de croutons kunnen in de deksel bovenop. Zelfs na tien uur is de soep nog warm en blijven de croutons knapperig. Je kunt de lunchpot ook vullen met koude gerechten, zoals een salade of groentesticks met hummusdip. Heerlijk!

Klik hier om producten in te laden

2. Kidsproof: de mooiste schoolproducten van de klas

Grote kans dat je met een lunchbox voorzien van de hoofdrolspelers uit Paw Patrol of een drinkfles pop-up met de print van dinosaurussen uit de World of Dinos goede punten scoort. Bij je nichtjes, neefjes en andere kinderen dan! Of wat denk je van een schoolbeker met Elsa uit Frozen? De Campus collectie bestaat uit schoolproducten, die onverwoestbaar en gegarandeerd lekvrij zijn. Dankzij een uitneembaar bento bakje wordt de lunchbox opgedeeld in vakjes, waardoor je naast boterhammen ook fruit, stukjes kaas, worstjes, noten of andere lekkernijen mee kunt geven naar school. Gevarieerd lunchen wordt zo kinderspel. Papa en mama blij, en jij de coolste nonkel, tante, buurvrouw, buurman, …!

Klik hier om producten in te laden

3. Japans lunchen

Hulpsinterklazen en kerstmannen opgelet: een bento lunchbox is een leuk cadeautje ‘voor erbij’. Het idee voor een lunchbox met uitneembare bakjes komt oorspronkelijk uit Japan en wordt in Nederland en België ook steeds populairder. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om een gezonde en lekkere lunch mee te nemen. Restjes van gisteren blijven in de lunchbox heerlijk vers. Ben je uitgekeken op de standaard boterhammen met kaas, dan daagt de bento lunchbox je uit. Maak bijvoorbeeld deze frittata met zalm, spinazie en courgette en vul de andere bakjes met kerstomaatjes en noten. Of wat denk je van zelfgemaakte springrolls? Hmm, dat is nog eens een verrassende lunch!

Klik hier om producten in te laden

4. Voor coffeelovers en theefans: hippe koffiebekers en isoleerflessen

Het perfecte cadeau voor coffeelovers: de isoleerbekers uit de Ellipse lijn van Mepal.
Maak thuis je favoriete cappuccino of latte to go of laat de bekers vullen bij je favoriete koffiebar. Bij de meeste koffiebekers voor onderweg heb je geen geurbeleving, doordat een deksel de beker afsluit. Uniek aan de isoleerbekers van Mepal is dat de verse koffiegeur je meteen tegemoet komt, zodra je de beker open draait.

Klik hier om producten in te laden

5. Bewaardozen Modula voor een flinke dosis spark joy

Met de bewaardozen Modula zijn rommelige keukenkasten en koelkast verleden tijd. Pasta, muesli, rijst of je favoriete nootjes: je bewaart het allemaal in deze klassiekers van Mepal. De maten zijn afgestemd op de inhoud van verpakkingen van de voedingsmiddelen, zodat je niet alsnog met halfvolle zakjes blijft zitten. Wil jij 2021 opgeruimd tegemoet gaan, dan zijn deze bewaardozen een must-have. Haal je innerlijke Marie Kondo tevoorschijn, mest je keukenkastjes uit en breng orde aan in de chaos. Daarna is het een feest om je lades open te trekken!

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer