Het nieuwe schoojaar kan iets zijn om naar uit te kijken – zeker met het juiste lunchmateriaal. Deze brooddozen, lunchsets, drinkflessen en koeltassen maken de middagpauze nét dat tikkeltje leuker. Wij zetten alvast onze favoriete producten via Niwzi op een rij.

Thermos Soft Touch Isoleerflessen

Deze Thermos lijn is ideaal voor de scholier. Met het moderne design en de hippe kleuren zal het in de smaak vallen van elke tiener. Voorzien van een stevige grip is het veilig in de hand én in de schooltas. Zo wordt frisdrank overbodig: met deze isoleerfles neem je een thee of soep gemakkelijk met je mee naar school.

Klik hier om producten in te laden

Handige koeltassen van Packit

Packit heeft een resem aan modieuze draagtassen, voorzien van een droog transportvak en een handige schouderriem. Deze tas houdt dankzij de koeltechnologie in de wand alle inhoud fris. Salade, fruitsap, flesje water,… alles blijft in één tas koel. Zo hoef je geen aparte accessoires mee te sleuren.

Klik hier om producten in te laden

Alfi isolerende lunchbox

Ideaal voor het transporteren van fruitslaatjes, groente en charcuterie. Deze praktische Alfi lunchbox werkt isolerend en houdt dus ook z’n verse inhoud 100% koel. Op deze manier ben je niet enkel beperkt tot boterhammen en koeken.

Klik hier om producten in te laden

Contigo drinkflessen

Hét accessoire voor de sportieve leerling – maar ook voor iedereen die graag een speciaal drankje op zak heeft. Deze drinkflessen verlenen zich uitstekend tot transport van water met een schijfje citroen, zelfgemaakte ijsthee of versgeperste fruitsap. Eenvoudig af te wassen en opnieuw te hervullen met ander lekkers.

Klik hier om producten in te laden

Curver Lunch & Go

De Curver Lunch & Go  collectie is samengesteld uit een aantal handige snackdozen voor vers fruit, noten, yoghurt, …, drinkbekers voor sappen of soep en lunchboxen. De lunchboxen bestaat uit meerdere compartimenten en zijn voorzien van bestek.

Klik hier om producten in te laden

Sistema To Go

Het To Go assortiment van Sistema bestaat uit lunchboxen en drinkflessen in alle formaten en uitvoeringen. Kleine voorraaddozen voor sauzen, yoghurt of snacks. Grotere lunchboxen voor slaatjes of broodjes. Lunchboxen met meerdere compartimenten om alle voeding apart fris te houden tot aan de lunch. En lunchboxen en soepbekers die mogen verwarmd worden in de microgolf. Ideaal voor een soepje, pasta of noodles.

Klik hier om producten in te laden