Al is het nog met een klein hartje, toch kijken we er stiekem naar uit om opnieuw een stap op de werkvloer te zetten. Net als een kind op zijn eerste schooldag sta jij van ongeduld te popelen om je lunchpakket in te pakken, de thermos met sterke koffie te vullen en richting werk te vertrekken. Met je knapzak gevuld met goeie moed en heel wat nieuwe, kleurrijke spullen van Point-Virgule ben je klaar voor die langverwachte eerste werkdag! En avant, marche!

Kleurrijk en broodnodig tienuurtje

We hoeven er geen doekjes om te winden, maar we zijn het lang niet meer gewoon om zo vroeg uit de veren te zijn. Een ergerlijke wekker en een lange rit naar kantoor vragen daarom om het juiste management: een straffe koffie voor onderweg! Point-Virgule verwent de koffie- en theedrinkers door hun heet genot met een dubbelwandige isoleerfles uit rvs tot 12 uur lang warm te houden. Kies ‘m in de nieuwste kleuren saliegroen, grijsblauw, cementgrijs of gebroken wit. Haal nog meer kleur in je ‘work survival’-pakket met glazen fles met silicone sleeve in poederroze, donkerblauw, framboos of saliegroen. Het stevig borosilicaatglas krijgt een silicone jasje ter bescherming en door het kleurtje herken je meteen welke van jou is.

Klik hier om producten in te laden

Lekker bewaard tot de lunch

Een fris slaatje of het overschotje van gisteravond verpak je met veel liefde als lunch. De Point-Virgule glazen voorraaddozen met siliconedeksel – verkrijgbaar in drie formaten; rond, vierkant en rechthoekig – bewaren je lunch en houden ‘m uren- of zelfs dagenlang vers. Het borosilicaatglas en siliconedeksel zijn geschikt voor de koelkast, microgolfoven en diepvriezer.

Klik hier om producten in te laden

Snij je verrukkelijke lunch aan met het 6-delige bamboebestek van Point-Virgule. Die neem je mee in een handige etui uit katoen.

Klik hier om producten in te laden

Netjes opgeborgen

Gepakt en gezakt ben je klaar voor vertrek. Maar hoe berg je alles mooi op? De Parijse nettas met lange handvatten in nieuwe kleurtjes oud roze, saliegroen of lichtblauw houdt je lunchpakket samen en scheidt het van je laptop en andere kantoorspullen. Als je ‘m niet meer nodig hebt, berg je de tas makkelijk op tot een klein en handig zakformaat.

Klik hier om producten in te laden

Back to work, or not back to work?

Ook al blijft alles nog steeds één groot vraagteken, de lunchpakket-accessoires van Point-Virgule gebruik je ook gewoon thuis. Zo neem je de isoleerfles of waterfles mee op een stevige wandeling, is het bamboebestek een musthave tijdens een romantische picknick in het park, krijgt het overschotje van gisteravond een afgesloten plekje in de koelkast of diepvriezer en berg je de Parijse nettas op in je handtas voor als je boodschappen doet.

 

 

 

 

Reageer