Andersen Shopper Manufaktur is al sinds 1958 actief in de ontwikkeling en vervaardiging van boodschappentrolleys. Ze vervaardigden doorheen de jaren heen al heel diverse oplossingen, zoals speciale trolleys voor aan de fiets, trolleys die gemakkelijk te gebruiken zijn op trappen, …. Consumenten kunnen kiezen uit diverse onderstellen, naargelang de behoefte en uit diverse tassen, naargelang hun stijl.
Nieuw dit jaar is de tas met verwisselbare flappen. De bovenflap van de boodschappentas van twee van hun modellen, de Joy en de Bob, kan nu eenvoudig verwisseld worden. Handig als je graag eens wisselt en zo het shoppen spannend wil houden of als je de tas wil afstemmen op jouw garderobe of op de seizoenen.

Of het ontwerp nu stedelijke en trendy of tijdloos en elegant moet zijn, de grote selectie van covers vervult uw wensen. Met enkele eenvoudige stappen, wordt het deksel gescheiden van het zaklichaam en door een ander vervangen.

Bob en Joy tas 
De Bob tas is een eenvoudige, sportieve tas met een groot zijvak. De tas heeft een volume van 44 liter. Het materiaal van de zak is waterafstotend.
De Joy tas heeft een apart thermovak speciaal voor diepvriesproducten. De voorkant is voorzien van een extra vak die is afgesloten met een rits. Ook aan de zijkant is er een extra zak. De tas heeft eveneens een volume van 44 liter en is uitgevoerd in waterafstotend materiaal.

Unus Shopper Fun en Royal Shopper
Deze twee tassen worden hier voorgesteld op twee onderstellen, nl. De Unus Shopper® Fun en de Royal Shopper®, maar passen op alle onderstellen van ANDERSEN SHOPPER!

 

Klik hier om producten in te laden