Fritel

We bereiden graag zelf gezonde maaltijden, maar we hebben alsmaar minder tijd om in de keuken te staan. Om gemakkelijk en snel verse gerechten te bereiden heeft Fritel de oplossing, of zullen we zeggen, de oplossingen? Met deze 5 kitchen tools tover je in no time huisbereide soepen, stoofpotjes, sapjes en nog veel meer op tafel. Gezond én gemakkelijk!

1Soepjes en smoothies

Er gaat niets boven een kopje warme, verse soep. Met de Soup Maker van Fritel maak je dat in één-twee-drie. Met 4 voorgeprogrammeerde soepfuncties maak je eenvoudig een grote variatie aan soepen, gaande van soep met stukjes tot glad gemixt. Vul de kan met groentjes, water of bouillon en geniet 21 minuten later van verse soep! Je kunt de Soup Maker bovendien ook gebruiken om smoothies te mixen of compotes te maken. Ideaal dus om het hele jaar door te genieten van groenten en fruit!

Klik hier om producten in te laden

2Stoofpotjes en meer

De Slow Cooker van Fritel is ideaal voor gerechten die lang moeten garen op een lage temperatuur. Denk maar aan stoofpotjes of sauzen. Dit is koken zonder vetstof, dé manier om de aroma’s in het voedsel te houden en er een waar smaakbommetje van te maken. Met dit toestel is aanbranden en overkoken uit den boze en ook roeren of de wacht houden naast de pot is niet nodig. Voeg simpelweg de ingrediënten toe aan de keramische pot, laat het toestel zijn werk doen en klaar! De pot kan rechtstreeks op tafel gezet worden en is groot genoeg om al jouw vrienden te laten meegenieten van jouw kookmagie!

Klik hier om producten in te laden

3Blend & Go

Gezonde sapjes of smoothies maken bij het ontbijt of als vieruurtje? Dat kan met de Fritel Blend & Go. Je blendt in de beker waaruit je kunt drinken. Zo is jouw sapje snel klaar, je neemt het gemakkelijk mee en je bespaart je in afwas. Er worden in totaal 4 bekers meegeleverd zodat iedereen in het gezin zijn eigen brouwsel kan mixen. Ook jouw geheime cocktails mix je voortaan mét crushed ice in deze blender! Pesto en andere koude sauzen worden fijngemalen en in een mum van tijd etensklaar gemaakt. En wat betreft het onderhoud stop je alles rechtstreeks in de vaatwasser.

Klik hier om producten in te laden

4Gezond gegrild

Knapperige groenten, een lekker stukje vlees of vis, panini’s,… Met de GrillTastic van Fritel gebeurt dit alles in een handomdraai. Het bakoppervlak is immers groot genoeg en kleeft niet. Dankzij de unieke directe opwarming onder de bakplaten bereik je iedere keer een perfect grillresultaat. Het toestel kan ook opengeklapt worden om als barbecue te gebruiken. Ideaal wanneer je onvoldoende ruimte hebt om een groot toestel neer te poten!

Klik hier om producten in te laden

5Snacken zonder vet

Met de Fritel SnackTastic maak je de lekkerste snacks met 80% minder vet. Zo kun jij bitterballen en frikandellen eten zonder schuldgevoel. Of wat dacht je van groenten, scampi’s of kippenvleugeltjes? Dankzij de Hot Air Technologie maak je alles snel, geurloos en gewoonweg gezonder. De SnackTastic heeft bovendien 9 voorgeprogrammeerde functies gaande van kip over snacks en zelfs cupcakes. De unieke reheat-functie warmt jouw gerechtjes in geen tijd terug op. Je kunt ze ook warmhouden met de keep-warm-toest en dankzij de Auto Shut Off laat je je bereidingen niet aanbranden.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer