De Novy dampkap is wat je nodig hebt in een moderne keuken

De Novy dampkap is wat je nodig hebt in een moderne keuken

Panorama – zo heet de nieuwste werkbladdampkap van Novy. Een knap design dat meer ruimte in uw keuken creëert én helemaal past bij een eigentijdse levensstijl.

Panorama, de ingenieuzewerkbladdampkap van Novy

Novy heeft reeds een ruim assortiment moderne dampkappen. Panorama is ongetwijfeld het laatste pronkjuweel. Als kookplaat en dampkap in één heeft het de ventilatietoren achteraan het werkblad. En dat is bijzonder handig: de dampen worden immers onmiddellijk afgezogen aan de bron.

De drie verstelbare hoogtes van 10 cm, 20 cm of 30 cm garanderen een optimale afzuiging, afhankelijk van de positie en grootte van uw kookpotten. Daarnaast zorgt de Panorama van Novy voor extra veel bergruimte in de onderkast. Ook voor u als kok is er meer bewegingsvrijheid tijdens het koken.

Ontdek de afzuigsystemen van Novy nu op Niwzi.

826 Pure'line

Dampkap
Novy

prijs: < €1349

7550 Mood

Dampkap
Novy

prijs: < €2499

230 Cloud

Dampkap
Novy

prijs: < €2599

949

Dampkap
Novy

prijs: < €749

895

Dampkap
Novy

prijs: < €789

906

Dampkap
Novy

prijs: < €429

739

Dampkap
Novy

prijs: < €529

7605

Dampkap
Novy

prijs: < €1079

829

Dampkap
Novy

prijs: < €459Reageer

About The Author

Anastasya pluist als een doorgewinterde foodie de nieuwigheden en essentials uit voor op het aanrecht. Of een vrouw in de keuken thuishoort? In ieder geval wel als daar de Gin Martini’s te vinden zijn. Wanneer ze geen pasta alle vongole in elkaar flanst of een fles blanc des blancs ontkurkt, trekt Anastasya de Table-To-Taxi schoenen uit de kast ‘for a night on the town’ om de hipste restaurants, eettenten en tapasbars uit te testen.

Related posts