Een hightech-ventilatiesysteem dat opnieuw in het werkblad verdwijnt, met één druk op de knop? Maak kennis met glassdraftAir van Siemens, het transparante ventilatiesysteem dat design koppelt aan ongeziene prestaties. Tijdens het koken ontpopt glassdraftAir zich tot een echte blikvanger. Via emotionLight Pro (verkrijgbaar in de studioLine-uitvoering) voeg je een kleurrijke touch toe aan het koken. Na gebruik is de glassdraftAir helemaal verzonken in het keukenwerkblad.

Sfeervolle, kleurrijke omlijsting

Het transparante ventilatiesysteem valt op met een verrassend licht en helder design. Dankzij emotionLight Pro (beschikbaar in de studioLine-uitvoering), geef je een subtiel streepje kleur aan de keuken of het keukeneiland. Via de Home Connect- app kies je uit een onbeperkt aantal kleuren, afgestemd op de mood en het gezelschap!
De nieuwe glassdraftAir koppelt high performance design aan hoogwaardige materialen én ongeziene prestaties. De Guided Air-technologie creëert een luchtgordijn achter het glas, voor een optimale luchtstroom die alle kookzones feilloos bereikt. De krachtige, maar uiterst stille iQdrive-motor voert kookdamp af bij de bron.

Andere opvallende features

  • Via de cookConnect-interface, ingebouwd in de inductiekookplaat, kan je rekenen op een eenvoudige en overzichtelijk bediening van de dampkap.
  • De climateControl sensor zorgt voor automatische activatie en regeling van ventilatie, van zodra je begint te koken.
  • Vaatwasbestendig: de filters kan je eenvoudig optillen en in de vaatwasser plaatsen.
  • Flexibele en plaatsbesparende installatie in het werkblad of keukenaanrecht, om zoveel mogelijk ruimte te benutten.
  • Verbinding met smartphone of tablet via de Home Connect-app.

Het gamma glassdraftAir Plus:

Klik hier om producten in te laden

Reageer