Elke dampkap is functioneel, ze verlost je in de keuken van onaangename dampen en geuren. Maar een moderne dampkap is ook een echt designelement, perfect geïntegreerd in zijn omgeving. De Belgische specialist in dampkappen en kookplaten Novy zet een stap verder in de evolutie met de Pureline Frame. Een robuuste metalen frameconstructie bevat een krachtig maar fluisterstil Novy Pureline afzuigsysteem. In het frame passen legplanken in om het even welke stijl, kleur of materiaal. Ideaal om het design van de keukenkasten door te trekken naar de dampkap.

Frame matcht met elk keukendesign

Naast de kracht van de Novy dampkaptechnologie en het minimalistische design van de constructie is de modulariteit de grootste troef. De nieuwe productlijn biedt met andere woorden heel wat vrijheid. Zo bepaal je zelf hoeveel frames ​ je wenst, met hoogtes van 70 of 80 cm. Hierin kan een legplank van maar liefst 75 cm breed worden geïntegreerd. De dimbare verlichting van de dampkap kan afgestemd worden op de bijgeleverde leds onderaan de frames en zorgt zo voor extra sfeer.

Kwalitatieve recirculatiedampkap

Net als alle andere Pureline dampkappen werkt de nieuwe Pureline Frame via krachtige randafzuiging. Recirculatie is standaard geïntegreerd. Zo wordt dit een nieuwe Novy-garantie voor een sfeervolle én kwalitatieve kookervaring!

Reageer