snacktastic

Gasten over de vloer hebben vergt heel wat voorbereiding, maar ook wanneer de feestelijkheden werden aangevangen, moet je als gastvrouw of -heer bij de pinken zijn. De SnackTastic van Fritel helpt jou graag om op een handige en gezonde manier de aperitiefhapjes klaar te maken en geeft jou een seintje van zodra er kan opgediend worden. Zo kun je zorgeloos aanschuiven bij het aperitief, zonder op de klok te moeten kijken!

Gezonder snacken

Danzij de Hot Air Technologie, gebruik je maar liefst 80% minder vet en worden groentjes, scampi’s, kippenvleugeltjes, bitterballen, kaaskroketjes, mini-pizza’s… in een mum van tijd klaargemaakt zonder vervelende geurtjes én in een mum van tijd.

Wij deden de test een tijdje geleden al met het 1ste Type SnackTastic en kunnen de aanpassingen aan de laatste generatie alleen maar toejuichen.

snacktastic

De bediening werd ondertussen volledig elektronisch gemaakt en er kan gebruik gemaakt worden van 9 voorgeprogrammeerde functies. Dankzij de unieke Reheat functie kun je gemakkelijk gerechtjes terug opwarmen. Duurt het nog even vooraleer je kunt opdienen? Maak dan gebruik van de praktische Keep Warm functietoets.

Surf snel verder naar Niwzi om de verkooppunten te zien van dit fantastische toestel:

Klik hier om producten in te laden

Reageer