zojirushi

Het merk Zojirushi staat bekend om zijn kwaliteitsvolle thermoskannen, en dit najaar komt er een nieuw exemplaar op de markt met een handig druksysteem om in te schenken.

In veel huishoudens waar koffie nog wordt opgeschonken, zul je ongetwijfeld een thermoskan van Zojirushi terug vinden. De nieuwe thermoskan uit de ADHP reeks is natuurlijk, net als zijn voorgangers, uitgerust met de bekende glasvoering die voor een uitstekende isolatie zorgt en de inhoud tot gemiddeld 10 uur warm houdt. Het heeft een eenvoudig hanteerbaar deksel dat gemakkelijk met één druk van de duim geopend en gesloten kan worden.

Is het nu Zojirushi of Elephant?

Zojirushi, die naam zegt de meesten onder ons waarschijnlijk niet veel, maar het logo doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. Vrij vertaald betekent Zojirushi dan ook olifant, vandaar het logo en de naam die in de volksmond het meest gebruikt wordt, Elephant.

Ouderwetse kwaliteit in modern jasje

Zojirushi werd meer dan 90 jaar geleden opgestart en scoorde vrijwel meteen met de lancering van hun allereerste isolerende thermosfles. En meteen was de toon gezet. Een succesvol bedrijf was geboren en zal ongetwijfeld nog lang blijven bestaan.

 

Reageer