Kokerellen en experimenteren in de keuken is voor ons de perfecte invulling van een zondagnamiddag. Daarbij voorzie je dan ook maar best dat je degelijk keukenmateriaal bij de hand hebt. Point-Virgule stelt enkele nieuwe handige keukentools voor die je daar ongetwijfeld bij zullen helpen!

Zero Waste

Keukentools die én kwalitatief én duurzaam zijn, het kan! Point-Virgule vond zijn heil in glasvezel om een aantal keukentools herbruikbaar te maken die dan ook nog eens gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken zijn. Niets fijner dan een 100% gerust geweten, toch?

Let’s toast

Hou jij ook zo van een knapperige toast of een italiaanse panini? Dan zijn de grill en toast bags ongetwijfeld iets voor jou! Steek de rijkelijk gevulde lekkernijen in de zakjes uit glasvezel en toast erop los. Het grote voordeel: geen kruimels of plakkerige restanten in de broodrooster of het panini-apparaat! Was de zakjes even af en je bent terug helemaal klaar voor het volgende toastfestijn.

Goudgele frietjes

Frietjes, dé snack waarvan wij Belgen maar niet genoeg kunnen krijgen. Past deze heerlijke delicatesse echter niet helemaal binnen je dieet? Geen nood, Point-Virgule biedt een oplossing aan waarmee je het een stuk minder vettig maakt: een herbruikbaar mandje uit glasvezel waarin je je portie friet legt en die vervolgens in de oven zet. Smakelijk!

Niets beter dan krokante koekjes met liefde gemaakt! Ga papierverspilling tegen en bak ze voortaan op het herbruikbaar bakpapier uit glasvezel van Point-Virgule. Stroop je mouwen dus maar op, doe je favoriete keukenschort aan en haal die deegrol boven!

Kom te weten waar je deze handige tools van Point-Virgule in jouw buurt kunt vinden:

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden

 

Reageer