Panasonic kondigt met trots zijn nieuwe broodmachine aan en belooft ons een vers brood met een echte dikke korst en luchtige kruimel zoals bij de warme bakker.

De traditionele kennis om het lekkerste brood te bakken is vanaf nu beschikbaar voor bij jou thuis en zonder enige beperking, want de voorbereiding is een kinderspel!

Voor zij die biologische of glutenvrije wensen hebben, kan de controle over de gebruikte ingrediënten perfect behouden worden. Met 18 programmeerbare recepten zorg je niet alleen voor variatie, maar worden de verwachtingen van iedereen in het huishouden ingewilligd: brioche, wit brood, traditioneel brood,…

Eenvoudig en gemakkelijk

Wat is er gezelliger dan de zoete geur van vers gebakken brood voor in jouw huis? Met de nieuwe Panasonic broodmachine zal dit een gewoonte worden!

Voeg eenvoudigweg alle ingrediënten toe, maak een keuze uit de bakwijze en het toestel voert het werk voor jou uit terwijl je slaapt of aan het werk bent. Dankzij de uitgestelde start zal je het sneetje brood op jouw ontbijtbord verser dan vers zijn. Daar kan niets aan tippen, toch?

Benieuwd naar de broodbakmachines van Panasonic? Maak ermee kennis op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer