Het WMF kinderbestek zal zowel jou als jouw kleine spruit bevallen. WMF neemt de mentale capaciteit en de motoriek bij verschillende leeftijdscategorieën in acht, en zorgt ervoor dat dat groentepapje nét iets vlotter naar binnen gaat. Dankzij verschillende figuren en vormen in het kinderbestek blijft je oogappel de ganse tijd geboeid. Niet verwonderlijk – in de collecties herkennen we sprookjes- en tekenfilmhelden zoals Disney prinsessen, toverkikkers en Winnie the Pooh. Ontdek hier de leukste varianten.

 

Wagentjes en trucks

Perfect voor een kereltje in huis: deze kleurrijke Cars wagentjes transporteren de worteltjes succesvol van A naar B. Het WMF kinderbesteksetje bestaande uit mes, vork, lepel en koffielepeltje is vervaardigd uit het kwalitatieve (en gepatenteerde!) Cromargan RVS dat vaatwasbestendig is (wellicht tot mama’s grote opluchting), 100% hygiënisch, oersterk, slijtvast en smaakneutraal.

Klik hier om producten in te laden

Lunchen met Mickey

Mickey Mouse is ongetwijfeld de publieksfavoriet onder de kleintjes. Jongen of meisje – het Mickey Mouse WMF kinderbestek is het ideale geschenksetje voor iedereen. Dat de kleine sneller dan verwacht zelfstandig vork en lepel zal hanteren staat als een paal boven water.

Klik hier om producten in te laden

Maya’s tuinfeest

De allerkleinsten vinden een tuinfeest net zo gezellig. Een zomerse lunch buiten is niet compleet zonder een vrolijk kinderbestekje: met Maya de bij in huis zoemen de boontjes zo naar binnen.

Klik hier om producten in te laden

Voor een echte prinses

Een kleine sprookjesprinses wil natuurlijk alles in huis van haar favoriete Disney heldinnen. Sneeuwwitje, Belle, Assepoester en de Schone Slaapster – met dit vierdelig setje schuift je allerkleinste maar al te graag de voetjes onder tafel.

Klik hier om producten in te laden

Op Safari

Dit Cromargan RVS kinderbestek setje is ideaal voor ouders met een oog voor design. Het is bijvoorbeeld uitermate geschikt om te laten graveren. Zo krijgt je kleuter goede smaak werkelijk ‘met de paplepel’ mee.

 

Klik hier om producten in te laden