Geniet nog meer van je koffie- of theemoment met de stylish isoleerkannen van de CoffeeTime en TeaTime collecties van WMF. Wat je voorkeur ook is, de kwaliteit zorgt ervoor dat je warme drankje nog meer smaakt!

De lekkerste koffie maak je zelf

De French Coffee Press, het koffiekopje of het latte macchiato glas – ze zijn allemaal speciaal gemaakt voor de koffieliefhebber die ook thuis van een volwaardige koffiebereiding wil genieten. De jonge, trendy collectie focust voornamelijk op functionaliteit.

WMF gebruikt voor CoffeeTime dubbelwandig, met de mond geblazen glas van hoge kwaliteit. Dit garandeert een superieur vakmanschap én een hoge efficiëntie! Je koffie blijft extra lang warm – net zoals in een thermoskan. De collectie bevat ook een RVS serveerschaal die je coffee setting een elegante toets geeft.

Klik hier om producten in te laden

Een heus High Tea moment

Elk moment is tea time met de WMF theeset: het potje, de infuser en de verwarmer zijn perfect gematched voor het ultieme theemomentje. Vul de infuser met losse thee, giet warm water in de pot en laat het even brouwen. In de tussentijd  kun je de theelichtjes in de verwarmer aansteken. Drink zoveel thee als je maar wilt: je brouwsel blijft urenlang warm!

Klik hier om producten in te laden

Ook leuk om te weten: alle items uit de CoffeeTime en TeaTime collecties kunnen door elkaar worden gebruikt! Je hoeft dus niet te kiezen tussen het één of het ander. Alles kan trouwens ook perfect de vaatwasser in.