2020 Ambiente

Wanneer

Wees erbij van 3 – 7 februari 2023 in Ambiente in Frankfurt en bemachtig nu je ticket.

Let op: de beurs is alleen toegankelijk voor vakbezoekers en particuliere bezoekers zijn niet toegelaten. Contante verkoop en het uitdelen van monsters zijn niet toegestaan.

Productgroepen

Start Ambiente goed voorbereid. Ter oriëntatie vindt u hier een overzicht van de Ambiente-productgroepen.

Eetkamer – tafel, keuken en huishouden

Dineren is het belangrijkste podium op de beurs voor alles wat koken en het huishouden makkelijker en de eetervaring specialer maakt – van glas, porselein en innovatieve keukenaccessoires tot kleine elektrische apparaten. HoReCa-inkopers vinden hier inspiratie uit nieuwe gastronomie- en maatwerkconcepten.

Wonen – interieurontwerp, meubels en decoratie

Wonen laat zien hoe we onze huizen in de toekomst gaan inrichten. Oplossingen voor elk interieurconcept en in elke mogelijke stijl worden hier gepresenteerd. Het gebied biedt het ideale platform voor meubeldesign, klassieke inrichtingsideeën, verlichting, decoratietrends, huisparfum en nog veel meer.

Geven – de wereld van geschenken

Geven viert de diversiteit aan cadeau-ideeën. Dit deel van de beurs biedt een spannende, sectoroverschrijdende productmix voor alle evenementen en levensstijlen – van cadeauartikelen, decoratieve en persoonlijke accessoires tot tassen.

Ticket

Je kan je ticket vooraf online kopen in de ticketshop. Zo voorkom je onnodige wachttijden aan de kassa. Houd er ook rekening mee dat daar alleen girale betalingen kunnen worden gedaan. Met je online ticket heb je vanaf 13 januari 2023 al toegang tot de Digitale Verlenging*. Als je je ticket ter plekke koopt, kun je je pas daarna registreren voor de Digitale Verlenging en je profiel instellen.

Dagkaarten, 2-dagenkaarten en abonnementen zijn geldig voor fysieke en digitale deelname (via de bijbehorende Digitale Verlenging) aan Ambiente 2023. Daarnaast zijn ze geldig voor fysieke en digitale deelname aan de gelijktijdig lopende beurzen Christmasworld 2023 (3 – 7 februari 2023) en Creativeworld 2023 (4 – 7 februari 2023). Uw Ambiente Ticket omvat ook gratis het gebruik van de digitale extensie en een voorbereid account voor nmedia.hub .

Het ticket “Access Digital Extension” is alleen geldig voor het digitale platform en niet voor fysieke deelname in Frankfurt.

* Zodra de Digitale Uitbreiding live gaat, kan je profiel direct worden bekeken door andere platformdeelnemers. U bent daar al vertegenwoordigd met uw naam, bedrijf en interesses, er worden geen contactgegevens zoals e-mailadres of telefoonnummer gepubliceerd.

Overzicht van het beursterrein

Krijg een overzicht van het beursterrein. Hier kunt u de plattegrond downloaden evenals alle informatie over de zaalindeling, garderobe, restaurants, snack- & cafébars, markten en de gebedsruimtes.

Verdere nuttige informatie voor uw beursbezoek

Gratis wifi

Reageer