princess water tea cooker

Princess lanceert een toestel die een waterkoker met een theekan combineert. Wat is er zo opmerkelijk aan de Water & Tea Cooker?

Knappe kan

Het toestel werkt op de zeer efficiënte inductietechnologie. Het voordeel van deze technologie is de snelheid met een energiebesparing als gevolg. Het eerste wat opvalt als je naar deze waterkoker kijkt, is de elegante en strakke glazen kan die op de basis staat. Eens de gewenste temperatuur bereikt is, kan je de kan eenvoudigweg op tafel plaatsen. Bovendien is de kan vaatwasserbestendig en dus makkelijk te reinigen.

Theemaker

Maar dit is niet zomaar een waterkoker. Je kan dit toestel ook gebruiken om thee te maken. Boven de ketel is er een opening voorzien met een RVS-houder waarin je de losse thee in kan doen. Eens de thee de gewenste sterkte heeft, kan je deze er vervolgens uithalen.

Verschillende temperaturen

Er zijn zeer veel verschillende soorten thee die niet allemaal op dezelfde temperatuur gemaakt worden. Zo is de juiste temperatuur voor witte thee 70°C en voor zwarte thee 100°C. Om de beste aroma’s te bekomen dien je deze temperaturen te respecteren.  Dan komt deze waterkoker net van pas!

De Princess Water & Tea Cooker heeft 4 verschillende temperatuurinstellingen:  70°C, 80°C, 90°C en 100°C. Via een eenvoudige draaiknop kies je de gewenste temperatuur Bovendien houdt deze waterkoker je water warm gedurende 30 minuten.

Geniet van een heerlijk kopje hartverwarmende thee dankzij Princess!

Klik hier om producten in te laden

Reageer