rvs pannen
Cristel

RVS – of roestvrij staal – is een vaak gebruikt materiaal bij onze pannen en potten. Hun duurzaamheid zal alvast één van diens troeven zijn…

Ben je op zoek naar een pan in roestvrij staal of inox, dan investeer je bewust in kwaliteit. Dit materiaal is immers erg hard en duurzaam. Daarbij is het kras-en zuurbestendig.

Zie je hier en daar de term 18/10 staan? Dan duidt dat op de legering, 18 % chroom en 10% nikkel; een uitstekende kwaliteit!

Roestvrij staal beschikt over nog meer troeven: zo is het makkelijk reinigbaar – een snelle spoelbeurt met wat afwasmiddel en de spons, of een reiniging in de vaatwas om het je helemaal gemakkelijk te maken. Ook in gebruik is roestvrij staal een plezier: je hoeft er niet telkens op te letten of je wel met een siliconen spatel aan het roeren bent in de saus of het vlees omdraait met een houten lepel.

Waar dit materiaal in uitblinkt, is diens hittebestendigheid! Pannen in roestvrij staal gun je best even de tijd om rustig op temperatuur te komen, maar daarna kan je er een perfect stukje vlees in aankorsten!

Klik hier om producten in te laden

Reageer