Dat Novy een specialist is in dampkappen, staat vast. Hun geavanceerde Pure 2.0 recirculatie technologie waarbij de kookdampen gezuiverd terug in de ruimte worden geblazen, belooft hoge toppen te scheren in 2019.

Enkel voordelen

Door te kiezen voor een dampkap met recirculatie bespaar je heel wat op de energiefactuur, dankzij volledige warmteterugwinning. Recirculatie is immers een energiezuinige techniek die dampen en geuren binnenshuis verwerkt. De koolstoffilter van Novy zuivert de kookdampen en brengt de gereinigde lucht opnieuw in de ruimte.

De Novy Pure 2.0 technologie combineert de sterke afzuigkracht van Novy dampkappen met een efficiënte vet- en koolstoffilter en creëert zo een aangenaam en gezond binnenklimaat zonder binnenverlies. Bovendien werd de koolstoffilter geoptimaliseerd door het toevoegen van een natuurlijke coating. Dit houdt in dat je 1 jaar kunt koken zonder dat de filter geregenereerd moet worden (1u in de oven tussen 100°-120°C). Zo wordt de levensduur verlengd tot 6 jaar, waardoor de vervangkost minimaal is in vergelijking met andere systemen.

Bang voor vieze geurtjes? Niet nodig, want de geavanceerde koolstoffilter neutraliseert tussen 95% en 100% van de meest hardnekkige kookgeuren, zoals visgeur.

Recirculatie voor iedereen!

Elk Novy model kan uitgerust worden met recirculatie. Enkel van Novy’s eyecatchers zijn zelfs standaard voorzien van recirculatie, zoals de “Plug and Play” dampkap Cloud of de gependelde dampkap Mood. Er is met andere woorden een ongelimiteerde keuze- en planningsvrijheid om jouw ideale keukenopstelling te realiseren!

 

Benieuwd naar de Novy dampkappen? Bekijk ze op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer