Over niet al te lange tijd is het weer zover! Dan opent de Ambiente haar deuren. Traditioneel het grootste en belangrijkste internationale platform voor de consumentengoederenindustrie. Frankfurt am Main is van 3 tot en met 7 februari 2023 dan ook de place to be voor innovaties en inspiratie.

Events tijdens Ambiente
Het dynamische karakter van de consumptiegoederenindustrie komt duidelijk tot uiting in het randprogramma van de Ambiente. Talrijke exposities, speciale presentaties, vakcompetities en events tonen de uiteenlopende factoren die de toekomst vormgeven. Profiteer ook van de bevindingen van ervaren industrie-experts. Hier vindt u meer informatie en het complete programma.

Ambiente Trends 23+
De Ambiente Trends 23+ staan voor belevingswerelden die nieuwe ervaringen bieden. Daarbij sluiten ze aan bij ontwikkelingen van voorgaande jaren en gaan zo een stap verder. De drie belangrijkste trends worden getoond met producten van exposanten en bieden een overzicht uit de hele consumentengoederensector.
Locatie: Trend Area Foyer hal 4.1

NIEUW: spots in ethische stijl
Spot op ethische stijl! Op Ambiente 2023 zijn er voor het eerst twee Ethical Style Spots. Dit betekent dat Ambiente zich nog sterker dan voorheen zal focussen op het onderwerp duurzaamheid. Bij de twee speciale presentaties vinden vakbezoekers thema-eilanden met exposantenproducten. De focus ligt altijd op het aspect diversiteit in duurzaamheid, dat zowel door kleine bedrijven als door topmerken in de sector wordt geïmplementeerd en getoond.

LOCATIE: Ethical Style Spot Dining, Galleria 0 (Mitte) / Ethical Style Spot Living/Giving, Foyer Hal 3.1 (via mobiel)

NIEUW: Ambiente WORKINGAls nieuw productsegment op de Ambiente toont Working in hal 4.2 een breed assortiment aan oplossingen en innovaties voor het kantoor van de toekomst. Daarnaast zijn maatschappelijke onderwerpen als samenwerking, duurzaamheid, mobiel werken en architectonische ontwikkelingen geïntegreerd in het concept. Ambiente Working schept zo nieuwe perspectieven voor de kantoorbranche, architecten en interieurontwerpers en opent extra mogelijkheden voor zowel exposanten als bezoekers. Meer informatie vindt u hier.

HoReCa Academy
In 2023 zal de Ambiente het thema Hospitality opnieuw in de schijnwerpers zetten, gebundeld in één hal (11.0) en met een uitgebreide HoReCa Academy. Bekende branche-experts zullen vijf dagen lang waardevolle, specialistische kennis overbrengen en beslissingnemers voor de uitrusting van grote projecten op één plaats samenbrengen en daarnaast biedt het volop ruimte voor discussies, zowel met de sprekers als met de aanwezige deelnemers. Het volledige programma vind u hier.

Mis het niet en bestel hier je tickets

Reageer