Cuore Bialetti espresso

Bij Bialetti draait het altijd om een sterk design. Ook met deze Cuore scoren ze opnieuw, zeker bij de koffieliefhebber! Een espressomachine in de vorm van een gigantisch hart is een van hun nieuwste uitvindingen. Innovatie en een knap design slaan de handen in elkaar en brengen het tot een geslaagd eindresultaat.

Designobject

Een espressomachine in de vorm van een hart bestond nog niet. Hoewel het concept heel vlug kitscherig kan worden, is Bialetti erin geslaagd om een echt designobject te maken.

Cuore Bialetti espresso

Het apparaat is uitgerust met een gepatenteerd systeem om zo tot de perfecte espresso met een fluweelzachte afwerking te komen. Daarnaast bespaart de Cuore energie dankzij de stand-by-modus. Die wordt geactiveerd na 10 minuten van gebruik.

Gebruiksgemak 

Ook het gebruiksgemak is enorm. Je hoeft enkel een koffiecapsule in de voorziene plaats te steken en de machine doet de rest. Vervolgens wordt de lege capsule opgevangen in een vuilbakje die je makkelijk kan legen. Bovendien is er een teller voorzien. De Cuore geeft je een melding wanneer je het bakje met gebruikte capsules moet legen.

Bialetti heeft aan alles gedacht. Op de Cuore is er een lichtje in de vorm van een hart voorzien. Bij het maken van de koffie gaat dat licht zeer zacht aan en uit, net zoals het ritme van een hartslag. Entertainment ten top!

Cuore Bialetti espresso

Perfecte kopje koffie

De plaats voorzien om een kopje op te plaatsen is vervaardigd uit silicone zodat het kopje er stevig op staat. Bovendien kan je er meerdere kopjes op plaatsen. De Cuore is voorzien van een elektronisch systeem die ervoor zorgt dat er steeds de perfecte temperatuur bereikt wordt. Zelfs het eerste kopje moet dezelfde temperatuur hebben als het 15e kopje.

Niet alleen geeft dit toestel je een tongstrelende koffie maar ook het oog ook wordt serieus verwend. Want geef nu toe, hoeveel espressomachines hebben een unieke vormgeving als deze gekregen?

 

Reageer