Voor de lancering van de nieuwe MaxiSpace vaatwasser, ging Whirlpool ver. Het bekende huishoudmerk opende op 19 september voor één dag restaurant La Vaisselle tussen de majestueuze muren van Kasteel Belvedere in Wijnegem. Dat draaide volledig rond de nieuwe vaatwasser. In La Vaisselle werd er namelijk in gekookt. En wij mochten erbij zijn. Lees hier over deze bijzondere dag die we beleefden met Whirlpool en ontdek verrassende receptjes.

Chef Lucas: “Natuurlijk leek het wat gek om te koken in een vaatwasser, maar het was een geweldig idee. Ik ben zelf fan van slow cooking: dat maakt de natuurlijke aroma’s helemaal vrij. Het is gezond én lekker. De ster van de avond was ongetwijfeld de Whirlpool vaatwasser. Die stond garant voor intens culinair plezier.”
Hoewel de buitenmaten gelijk blijven, heeft de MaxiSpace 10% meer kuipruimte. De extra ruimte werd gevonden in de interne hoogte, die van 615 mm naar 650 mm ging. In het onderste rek is er nu plaats voor extra grote borden tot 32 cm. Dat is aanzienlijk groter dan de standaard. Bovendien heeft het derde rek geïntegreerde waterstralen voor een diepgaande reiniging. Het toestel draait volstrekt stil. De vaatwasser werd uitgerust met technologie die de schone vaat supersnel kan drogen. Het toestel is beschikbaar vanaf energieklasse A.

Whirlpool staat voor welzijn en ontspanning. De MaxiSpace vaatwasser ontzorgt, waardoor je meer tijd overhoudt voor vrienden, familie én het eten zelf. Kortom, voor alles wat écht telt. Dat werd tastbaar bewezen in La Vaisselle.

Wat maakt de MaxiSpace zo speciaal? Meer laden, minder denken!

Een uniek derde rek met geïntegreerde waterstralen.
Perfect ontworpen zodat al je vaat moeiteloos in de vaatwasser past – van hoge glazen (tot maximaal 13 cm) tot mokken en kommen – en om ruimte over te houden in het middelste rek voor andere vaat.

Meer ruimte dankzij de MaxiSpace kuip
De ruime kuip biedt 10% extra ruimte: er blijft geen vuile vaat meer achter op het aanrecht! Plaats extra grote borden met een diameter tot wel 32 cm in het onderste rek.

Geïnspireerd door het menu van La Vaisselle? Dan kan je zelf aan de slag met de vaatwasser. Een overzichtje van de gerechten vind je hieronder, de recepten vind je via deze link www.whirlpool.be

Klik hier om producten in te laden

Reageer