De gezondste manier van frituren door het verwijderen van overtollig vet

Philips introduceert de krachtigste Airfryer ooit voor iedereen die gezond wil eten, maar geen concessie wil doen tijdens het koken. Door de vernieuwde Twin TurboStar-technologie blijft de smaak optimaal bewaard, terwijl vet actief uit gerechten wordt verwijderd. Het verwijderde vet wordt dan opgevangen in een bakje en deze kan eenvoudig geleegd en schoongemaakt worden. Ondanks dat je nauwelijks olie hoeft te gebruiken worden de gerechten en snacks net zo knapperig en goudbruin als je gewend bent, maar bevatten tot wel 90% minder vet.4 Zo kun je gemakkelijk en lekker grillen, bakken, braden en frituren en hoef je geen verleiding te weerstaan; geniet!

De optimale crispy bite – nu ook met warmhoudmodus

De Philips Airfryer XXL heeft een extra groot gezinsformaat en is snel opgewarmd. Dankzij de warme lucht worden gerechten gelijkmatig bereid – ook al worden de ingrediënten opeengestapeld. Zijn de zoete aardappelfrietjes of Aziatische viskroketjes iets te vroeg klaar? Dan kunnen ze tot wel 30 minuten warm gehouden worden met de speciale warmhoudmodus.

Eenvoudig in gebruik en super snel schoon

De Airfryer XXL is gebruiksvriendelijk en beschikt over vijf voorgeprogrammeerde kookprogramma’s die een optimale bereiding ondersteunen. Het apparaat beschikt over een QuickClean-mand met antiaanbaklaag en het uitneembare rooster is binnen een handomdraai weer schoon. Bovendien zijn alle verwijderbare onderdelen vaatwasmachinebestendig – die bekende frituurgeur behoort officieel tot het verleden. 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer