Wij weten allemaal dat stijl net zo belangrijk is als inhoud. Daarom heeft Peugeot de gekende, klassieke Paris zout- en pepermolens een levendige nieuwe look gegeven.

Met hun tijdloze vorm en precisieslijping zetten deze molens al jaren de standaard voor onze keuken. Met tien kleuren om uit te kiezen, werkt het ParisRama-assortiment molens niet alleen perfect. Ze passen ook perfect bij jouw woning en iedereen vindt er zeker zijn topcombinatie. Als het nu is om cadeau te geven of lekker voor jezelf te houden, wij zijn overtuigd!

Waarom kiezen voor ParisRama?

Deze heldere, glanzende kruidenmolens hebben alle vertrouwde kenmerken van de originele Parijse molens, inclusief precisieslijpen en Franse kwaliteit. De gebogen vorm is niet alleen iconisch, maar geeft je ook een uitstekende grip. Bovendien zijn de molens met liefde vervaardigd uit beukenhout van de hoogste kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde bossen in Frankrijk.

De nieuwe kleuren zullen uw huis zeker opfleuren. Kies uit peper- en zoutmolens in een kleur die bij u past:

  • Pacifisch blauw
  • Aubergine
  • Snoep Roze
  • Leisteen
  • Saffraangeel
  • Bos Groen
  • Passie Rood
  • Taupe Grijs
  • Parel grijs
  • ivoor

 

Duurzaam Gebouwd

Het kenmerkende Paris-ontwerp van Peugeot werd ontworpen in 1987 en is sindsdien nog steeds een tijdloos icoon. Het mechanisme in de molen wordt geleverd met een levenslange garantie. De kruidenmolens worden zelfs vertrouwd door topchefs en zijn te vinden in enkele van de beste keukens ter wereld.

Voeg echte smaak toe aan uw gerechten

Terwijl veel molens op de markt enkel uw specerijen malen, werkt het ParisRama-assortiment in twee fasen: uw peper wordt gekraakt en vervolgens gemalen en uw zout wordt geplet voordat het wordt gemalen. Dit helpt om de smaak echt vrij te laten komen en uw gerechten zo goed mogelijk te maken.

Alle molens zijn uitgerust met het gepatenteerde u’Select-maalsysteem, wat betekent dat u met een simpele draai aan de ring aan de onderkant de grootte van uw maalgraad kunt kiezen. Weet u niet zeker welke u moet kiezen? Nummer 1 is de fijnste maling en is perfect voor soepen, nummer 3 werkt heerlijk bij salades en nummer 6 geeft je het heerlijke grove zout en peper dat je nodig hebt voor je favoriete steak.

Waarom kleur toevoegen aan je huis?

Het toevoegen van kleuraccenten aan uw interieur ziet er niet alleen goed uit, het kan ook goed zijn voor uw geest. Warme kleuren zoals rood, oranje en geel kunnen gevoelens van geluk, optimisme en energie oproepen, terwijl koele blauw-, groen- en paarstinten een gevoel van rust aan uw dag kunnen geven.

Waarom voegt u niet wat pit toe aan uw eettafel door te kiezen voor de Saffraangele molen? Of rust creëren in je keuken met de Pacific Blue optie? Je kunt zelfs mixen en matchen, of een kleur kiezen om te koken en een andere voor je eetkamer.

Met zoveel kleuren om uit te kiezen, vindt u er zeker een die bij uw stijl past.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer