Je hebt het misschien ook al opgemerkt: Vintage bestek is helemaal hip. Zo’n retro setje geeft een rustieke uitstraling aan je tafeldekking en is ongetwijfeld een streling voor het oog. Onze selectie is daarnaast ook nog eens uiterst knap en functioneel.

Amefa bestek in goud, zilver of koper

Dit minimalistische Amefa bestek komt in een prachtige gouden, zilveren of koperen uitvoering. Omwille van z’n simpliciteit en minimalisme is het eenvoudig te integreren binnen jouw persoonlijke stijl.

Mepra Dolce Vita Peltro

Het Mepra Dolce Vita Peltro bestek is een klassieker om van te houden. Simpel, traditioneel en nooit uit de mode. Voor wie houdt van tijdloos en degelijk.

Klik hier om producten in te laden

Eternum in Neva Mat

Het geborsteld mat zilveren bestek van Eternum doet met z’n ergonomie en elegante vormgeving terugblikken op het basis-functioneel bestek van eind vorige eeuw.

Ashbury Bright van Robert Welch

Een traditioneel en kwalitatief bestek? Dat vind je bij Robert Welch. Het Ashbury Bright bestek in 18/10 RVS is klassiek, eenvoudig maar toch origineel: het heft van het mes werd gedraaid op het lemmet geplaatst.

Klik hier om producten in te laden

Bugatti’s vintage rood

Niets is zo retro als een prachtig rood – dit Bugatti Glamour Red Marsala bestek beantwoordt precies aan de verwachtingen. Een uitgelezen keuze voor wie houdt van klassiek met dat tikkeltje meer.

Klik hier om producten in te laden