Braun PurEase

Verwen jouw valentijn met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Met de gebruiksvriendelijke PurEase-ontbijtset begin je Valentijnsdag gemakkelijk én goed. Deze ontbijtset van Braun bestaat uit een koffiezetapparaat, een waterkoker en 2 broodroosters, telkens beschikbaar in zwart en wit.

Door de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid wordt genieten van verrukkelijk verse koffie, heerlijke goudbruine toast of perfect gezette thee vanzelfsprekend.

1Ideale start van de dag met een kopje verse koffie!

Is jouw partner geen ochtend mens? Geen zorgen, het koffiezetapparaat uit de PurEase-serie bereidt gemakkelijk 10 heerlijke kopjes koffie in één keer. Door zijn AromaCarafe heb je zekerheid dat – kopje na kopje – het smaakaroma even intens blijft. Daarnaast zorgen de fijne vormgeving en de kleine dekselopening ervoor dat de temperatuur in de koffiekan behouden blijft. Ook zijn alle koffiezetapparaten van Braun uitgerust met het OptiBrew-systeem. Hierdoor worden temperatuur, doorlooptijd en extractie perfect op elkaar opgestemd. Door het simpele design is het koffiezetapparaat eenvoudig in gebruik en wordt jouw ochtend een stukje gemakkelijker.

2Heerlijke goudbruine toast in no time

Bij het kopje verse koffie hoort natuurlijk een lekkere geroosterde boterham. Zo kun je deze liefdevolle dag energiek beginnen. De PurEase-broodrooster is beschikbaar met 2 gleuven of 1 lange brede gleuf. De handige broodlift met optilfunctie bespaart je ‘s ochtends heel wat irritaties. Door deze functie kun je zowel kleine als grote sneden brood verwijderen zonder dat je de hete gleuven hoeft aan te raken.

De broodrooster is zeer gemakkelijk te bedienen en beschikt over een opwarmings-, ontdooiings- en annuleerknop. Met de verschillende instellingen kies je zelf hoe bruin je je toast precies wil hebben. Broodkruimels worden opgevangen door de uitneembare kruimellade, waardoor reinigen slechts een bijzaak is.

3Of toch liever een kopje thee?

Zet met gemak een perfect kopje thee met de PurEase-waterkoker. Dit is Brauns meest compacte waterkoker met een inhoud van 1l en past perfect op ieder aanrecht. Met het snelkooksysteem kookt water in 45 seconden*. Hierdoor is snel even een kopje thee zetten niet langer een gedoe. De markeringen voor het aantal kopjes en liters zijn duidelijk en goed leesbaar door het grote kijkvenster.

* 200 ml water

Benieuwd naar deze liefdevolle ontbijtset? Ontdek het op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden

Reageer