kitchenaid blender

The sky is the limit. Een leuze die KitchenAid doorheen de jaren al tientallen keren heeft toegepast. Ook deze keer blijft KitchenAid zijn grenzen verleggen. Zeg niet zomaar een blender tegen hun nieuwe blender. Want dit revolutionaire toestel werkt via magnetisme.

De gewone traditionele blender heeft grensverleggende vernieuwingen ondergaan. Speciaal aan dit toestel is dat het via een magnetisch principe werkt. Deze revolutionaire technologie zorgt voor een nog beter eindresultaat. De mengbeker is heel makkelijk erin te klikken en te ontkoppelen. Via de magneet wordt het toestel stevig op z’n plaats gehouden tijdens het blenden. De magneten in de voet van het toestel, drijven de messen aan.

Stevige motor

Ook de motor is eentje om u tegen te zeggen. Met een vermogen van maximaal 2 pk laat deze blender je toe om op de meest krachtige manier ingrediënten te mixen. Zelfs ijsblokjes, noten en volledige vruchten vormen voor deze jongen geen enkel probleem.

Leuk design

De mengbeker heeft een diamantvorm gekregen. Een vorm die er optimaal voor zorgt dat de ingrediënten op gelijkmatige wijze worden gemixt. Daarnaast springt het leuke design onmiddellijk in het oog. Bovendien is de blender beschikbaar in meerder kleuren. Een vleugje retro en de gegoten metalen constructie maken van deze blender een juweeltje voor elke keuken.

Voorgeprogrammeerde recepten

Een optimale gebruikservaring wordt gegarandeerd door de duidelijke draaiknop bovenaan het toestel. De gebruiker hoeft zo niet te zoeken welke knop waarvoor dient. Bovendien is de blender voorzien van voorgeprogrammeerde recepten. Zo is er een stand voor soep, milkshakes, ijsblokjes en sauzen.

Beker kan in de vaatwasser

Ben je klaar met mixen? Dan hoef je enkel de beker te ontkoppelen en netjes in de vaatwasser te steken. Piece of cake!

Zijn enorme kracht, unieke design en extreem gebruiksgemak, zullen velen onder ons overtuigen. Verkrijgbaar vanaf Juni 2015.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer