Spek met eieren bij het ontbijt, een croque als lunch en wafels voor vieruurtje: de De’Longhi Multigrill kan het allemaal. Geen gedoe met oververhitte pannen, verbrande toasts of vlees dat aan de pan blijft plakken. Dankzij de timer, de gebruiksvriendelijke app en de antiaanbakplaten is dat verleden tijd. Alleen al daarom staat de Multigrill te pronken in onze Cuizine.be-keuken.

Veelzijdigheid troef!

De De’Longhi Multigrill wordt geleverd met drie sets bakplaten: grill, plancha en wafelset. Daarmee heeft hij maar liefst 7 verschillende kookfuncties. Wafelijzer, grill, plancha en tafelbarbecue: hij is het allemaal! Het extra grote kookoppervlak is bovendien geschikt voor de hele familie.

De platen zijn makkelijk te plaatsen en in te stellen op 3 verschillende hoogtes. Na gebruik kunnen ze zonder problemen in de vaatwasser. Niet dat ze snel vuil worden, integendeel. De antikleeflaag en het opvangbakje voor vetresten maken schoonmaken een koud kunstje.

Een koud kunstje

Eens de juiste platen geplaatst zijn, moeten we enkel de temperatuur instellen. Dat kan voor beide platen afzonderlijk tot 230 °C. Nadien kunnen we meteen aan de slag, en dat zonder vetstof en zonder spatten. De app biedt daarbij extra gebruiksgemak: hij geeft een hele reeks recepten en kooktips mee, en leidt je stap voor stap door het bereidingsproces. Op het digitaal LED controlepaneel kan je daarenboven makkelijk tijd en temperatuur controleren.

De De’Longhi Multigrill is onmisbaar in onze keuken. Zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en precisie verrassen ons keer op keer, en maken hem geschikt voor ieders smaak.

Ben je ook zo enthousiast over deze multi-grill? Kom de verkooppunten er van te weten via Niwzi.be:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer