Niet te missen in ons Funcooking dossier is een uitgebreide selectie tafelgrills. Op deze meesterwerkjes bereid je malse en krokante groenten, stukjes vlees, gevogelte en vis. De meest knusse manier om het winterseizoen in te zetten!

Fritel’s tafelgrill en barbecue voor binnen en buiten

Wij zijn vol lof over Fritel’s tafelgrill en barbecue in één. Voorzien van een antikleef aluminium bakplaat met vlakke en geribbelde zones voor teppanyaki en grill is het een bijzonder handig toestel. Kies uit één van de verschillende voorgeprogrammeerde functies en geniet van een heerlijk maal zonder zorgen.

De extra lange Fritel bakplaat voor 4 tot 8 personen bereidt moeiteloos vlees, vis, gevogelte, groenten eieren en pannekoeken.

Klik hier om producten in te laden

Cuisinart’s multifunctionele inox grill

Zin in barbecue, panini, plancha, croque-monsieur, wafels of een heerlijke pizza? Gebruik Cuisinart’s vijf in één grill voor het realiseren van jouw favoriete hapje. De bakplaten (grill of vlak) zijn omkeerbaar. Gebruik ‘m open of gesloten op tafel.

Klik hier om producten in te laden

De broodroosters/grills van Breville

De DuraCeramic Ultimate Grill heeft z’n naam niet gesloten. Het is ook daadwerkelijk dé ultieme grill voor in huis. Een imposant stukje vlees grillen voor de gasten – of gewoon een simpele croque-monsieur als tussendoortje – de Breville grill laat je nimmer in de steek.

Klik hier om producten in te laden

LotusGrill: de rookvrije huisbarbecue

De LotusGrill is één van de meest ingenieuze uitvindingen in z’n soort. Neem ‘m overal met je mee – de LotusGrill is binnen drie minuten gebruiksklaar en is vrij van rook zodat het vet niet op het houtskool kan druppelen. Smakelijk!

Klik hier om producten in te laden