De kerstperiode nadert met rasse schreden, maar staat jouw kerstmenu al op punt? Een uitgebreid vier- of vijfgangenmenu vraagt om de juiste wijnkeuze én om de ideale afsluiter. Word de koffiesommelier van de kersttafel en specialiseer je in de wondere wereld van Decaffeinato, Espresso en Cappuccino! Zo pak jij nadat de cadeaus zijn uitgepakt, jouw gasten in met een voortreffelijke koffiekaart en -kennis. NESCAFÉ Dolce Gusto staat je met een uitgebreid koffieadvies graag bij zodat je precies weet welke koffie bij welke gast aan tafel past.

NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso voor de chauffeur

Wie de rest van de familie veilig en wel naar huis moet loodsen, kan wel een boost gebruiken om de avond door te komen. Trakteer de bob’s aan de kersttafel daarom op een NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso. De smaak is delicaat en kent een fruitige toets. Onder de verfijnde gouden cremalaag ligt een verrassend karaktervolle Espresso met levendige tonen van granaatappel en ondertonen van gebrande walnoot.

NESCAFÉ Dolce Gusto Doppio Espresso voor de student

De kerstperiode mag dan wel gezellig zijn, voor de student(en) in de familie is het een loodzware tijd. De juiste balans vinden tussen studeren en (familie)feesten is dan ook een moeilijke opgave, waardoor soms op de meest onmogelijke tijdstippen moet worden gestudeerd. Zelfs ’s nachts. Voor hen is er de NESCAFÉ Dolce Gusto Doppio Espresso: een dubbele Espresso, en dus een dubbele koffieboost.

NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino of Latte Macchiato voor de zoetebek

Tegen een heerlijke melkvariant met perfect laagje melkschuim zegt geen enkele zoetebek nee. De NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino en Latte Macchiato weten wat goed is. Koffie is duidelijk aanwezig, maar met de zachte, romige smaak van melk is het het ultieme sweet dessert. Je maakt ‘m perfect gelaagd door de pompdruk op de koffiemachines van NESCAFÉ Dolce Gusto.

NESCAFÉ Dolce Gusto Decaffeinato voor de slechte slaper

Een goede nachtrust is voor velen goud waard, zelfs op kerstavond. Daarom mag een Decaffeinato niet op de koffiekaart ontbreken, voor zij die cafeïne zo laat op de avond willen weren. NESCAFÉ Dolce Gusto laat je proeven van de heerlijke volle smaak van een Lungo, Espresso en Café au Lait in een Decaffeinato. Een Decaffeinato hoeft dan ook helemaal geen afbreuk te doen aan de vertrouwde smaak van koffie en wordt naar goeie gewoonte afgewerkt met een fluweelzachte cremalaag.

NESCAFÉ Dolce Gusto Vegan Macchiato met Almond, Oat en Coconut voor de hippe twintigers

Vegan veroverde de voorbije jaren heel wat harten en binnenkort ook de kersttafel. NESCAFÉ Dolce Gusto pakte dit jaar uit met de allereerste koffiecapsule waarmee je volaromatische koffies zet met plantaardige ingrediënten als alternatief voor koffie met melk. Hiermee doe je ook de harten smelten van de vegan-liefhebbers én van de personen die lactose-intolerant zijn. Zo kunnen ook zij genieten verschillende lekkere smaken.

NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik® voor de kids

Dat kinderen in hun jonge jaren nog geen fan zijn koffie, valt niemand te verrassen. Ook hen bied je een warme kop aan die je met gemak zet in jouw NESCAFÉ Dolce Gusto-koffiemachine. Met de NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik® ervaar je de tijdloze smaak van Nesquik® met een heerlijk schuimlaagje bovenop.

NESCAFÉ Dolce Gusto Marrakesh Tea voor de theedrinkers

Niet iedereen is fan van koffie, daarom heb je best ook een lekkere theesoort achter de hand. Om het ook hier jezelf gemakkelijk te maken, heeft NESCAFÉ Dolce Gusto de Marrakesh Tea in haar gamma. Het is een zoete groene thee met munt, geïnspireerd op het traditionele Marokkaanse recept. Deze thee is zowel verfrissend als een echte verwennerij voor de theedrinker aan tafel.

NESCAFÉ Dolce Gusto Genio S-koffiemachine voor JOU!

Een stevige koffiekaart vraagt om het juiste management. Met de NESCAFÉ Dolce Gusto Genio S-machine, die ontworpen is met oog op design en eenvoud, zet je meer dan 30 koffievarianten, van koud tot warm, dankzij het kwalitatieve hogedruksysteem van de machine. Alleen het beste materiaal is voor jou als koffiesommelier genoeg!

Klik hier voor alle Dolce Gusto varianten!

 

 

Reageer