Thuis genieten van een kopje koffie in plaats van buitenshuis, is de laatste maanden een echte gewoonte geworden. Maar is het mogelijk om in uw eigen woning van net zo’n lekkere koffie te genieten? Ja, absoluut! Smeg presenteert haar nieuwe reeks automatische koffiemachines voor een unieke ervaring bij u thuis. U kan de geur van versgemalen koffiebonen al ruiken in de keuken.

Elegantie en design

Naar goede gewoonte onderscheidt het merk zich door een combinatie van design, technologie en gebruiksgemak. De nieuwe Smeg Bean to cup is meer dan een gewone koffiemachine en past in elke keuken. Met zijn compact design, zachte lijnen, glanzend en geborsteld aluminium, moet u enkel nog de matte kleur kiezen die het beste bij uw interieur past: zwart, wit, rood of taupe.

Vers gemalen bonen met één druk op de knop

Het is voortaan mogelijk om thuis een heerlijke koffie te zetten in enkele seconden tijd. Dankzij het Thermoblock-systeem heeft de nieuwe automatische Smeg koffiemachine slechts enkele seconden nodig om op te warmen en zo kan u dus snel van uw koffiemoment genieten. Vul het reservoir met koffiebonen en kies uw opties in het “one touch”-menu. Slechts één druk op de knop volstaat dankzij de eenvoudige en intuïtieve bediening. Maak u klaar voor uw favoriete koffie: Ristretto, Espresso, Lungo… Er is voor elk wat wils.

Smeg ontwikkelde twee modellen van deze automatische koffiemachine, om zo goed mogelijk in te spelen op ieders voorkeur. De 1ste versie (BCC01), zal perfect passen bij liefhebbers van zwarte koffie. De tweede versie (BCC02) is uitgerust met een stoompijpje om melkschuim te maken en is perfect voor al uw latte’s en cappuccino’s. Ook de grootte van de koffie kan aan de eigen gewoontes worden aangepast, en waarom ook niet, aan de favoriete kopjes.

Vind hieronder jouw dichtsbijzijnde verkooppunt:

BCC01:

Klik hier om producten in te laden

BCC02:

Klik hier om producten in te laden

Reageer