Vanwege het huidige wereldklimaat is het belangrijk om te focussen op milieuvriendelijke producten. Daarom introduceert V-ZUG de Adora vaatwasser met warmtepomp.

Het is een van de meest innovatieve en efficiënte vaatwassers die momenteel op de markt zijn. Deze vaatwasser verbruikt minder water en energie dan traditionele modellen en heeft ook een uniek zelfreinigingssysteem dat ervoor zorgt dat je vaat sprankelend schoon blijft.

De milieuvriendelijke vaatwasser van V-ZUG is ook stil, efficiënt en gebruiksvriendelijk, waardoor hij de perfecte keuze is voor elk druk huishouden. Of u nu geld wilt besparen op uw energierekening of uw steentje wilt bijdragen aan de bescherming van het milieu, de Adora-vaatwasser van V-ZUG is een uitstekende keuze!

Kenmerken


De automatische spoeling bespaart ook energie door alleen te spoelen wanneer het nodig is. Als het gaat om troebelheid of de hoeveelheid vuil en puin in het water, heeft deze vaatwasser een sensor die de cyclustijd automatisch aanpast op basis van het troebelheidsniveau. 

De efficiënte warmtepomp van de Adora vaatwasser V-ZUG kan het stroomverbruik halveren in vergelijking met conventionele modellen. Met nieuwe regelgeving die sinds 1 maart 2021 in heel Europa van kracht is, garandeert dit milieuvriendelijke apparaat een hoge mate van duurzaamheid. Het presteert goed, zelfs onder zware testomstandigheden!

De Adora-vaatwasser is een game-changer voor degenen die het beu zijn om urenlang met de hand af te wassen. In het automatische programma verbruikt hij vijf liter water. Bovendien vermindert het energieverbruik, waardoor niet alleen watern, maar ook op elektriciteit wordt bespaard.

Budgetvriendelijke voordelen

De Adora van V-ZUG heeft ingebouwde zeer geavanceerde sensoren die zeer gunstig zijn voor u en het milieu.

Snelheidsoptimalisatie: de Adora vaatwasser is de snelste in zijn categorie en zal je niet teleurstellen. Met een krachtige motor zorgt dit product ervoor dat je vaat binnen enkele minuten sprankelend schoon is!

Automatisch spoelen: U kunt uw vaatwasser zo instellen dat hij niet meer van het product gebruikt dan nodig is.  

Het energiebesparingsprogramma: als u op de energiebesparingsknop drukt, koelt uw machine 5 °C af en bespaart u 10% op de energiekosten! Bovendien pas je het waterverbruik en de tijd die het kost aan en bespaar je tot wel 6 liter en 30 minuten!

Troebelheidssensor: het is een geweldige manier om de verspilling van zoet water te verminderen. Als hij vaststelt dat er al genoeg in de tank zit, is er geen behoefte aan meer!

AutoOpen: Zodra de afwas gedaan is, gaat de deur van de Adora open, zodat de vaat sneller droogt dan te wachten tot de blazer van de machine al het werk doet.

OptiStart: U kunt uw vaat laten afspoelen voordat u de vaatwasser start, zodat al het harde vuil wordt losgemaakt. Met deze functie kunt u tot wel 10% energie besparen!

Party-programma: In slechts 11 minuten is je vaat hiermee schoon. Perfect om glazen en borden steeds paraat te hebben tijdens een home party en achteraf niet met een berg afwas te zitten.

OptiLift: hiermee kan je de onderste lade tot op heuphoogte kan brengen voor ergonomisch laadcomfort


Tips

We willen dat je de beste ervaring hebt met het gebruik van deze V-ZUG Adora, dus hier zijn enkele tips die je kunt gebruiken om de levensduur van je vaatwasser te maximaliseren!

  1. Laad de vaat zorgvuldig en zorg ervoor dat er geen voedsel of vet de sproeiers blokkeert.
  2. Gebruik het juiste wasmiddel en volg de instructies van de fabrikant.
  3. Laat de vaatwasser regelmatig draaien om ophoping van wasmiddel te voorkomen en ervoor te zorgen dat de afdichtingen schoon en vrij van vuil zijn.

De V-ZUG is een geweldige optie als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke vaatwasser die u tijd en energie kan besparen. Met zijn vele functies kan hij al uw afwasbehoeften snel en gemakkelijk aan. En met onze tips voor correct gebruik haal je het meeste uit deze machine.

www.v-zug.be

Reageer