De MultiMix 5-serie van Braun biedt dé oplossing voor thuisbakkers die op zoek zijn naar een makkelijk bedienbare handmixer.

Deze nieuwe handmixer met 750W vermogen is bijzonder krachtig en is voorzien van allerlei slimme technologieën voor optimaal gebruiksgemak. Zo tover je in een handomdraai de meest uitdagende bakrecepten op tafel.

Extra efficiënt dankzij innovatieve technologieën

De nieuwe MultiMix 5-handmixers, HM 5107 en HM 5137, beschikken over de SmartMix-technologie. Dankzij deze technologie – waarbij de motor verticaal geplaatst is – ligt het gewicht van de handmixer in de mengkom en niet in de hand.

Dit slimme, ergonomische design zorgt ervoor dat je hierdoor niet alleen effectiever kan mixen, maar eveneens dat je hiervoor tot wel 40% minder energie nodig hebt. Lang mixen gaat bijgevolg als een fluitje van een cent.

De handmixers beschikken tevens over het nieuwe VarioControl-snelheidssysteem. De gemakkelijke draaiknop maakt het mogelijk om vloeiend te wisselen tussen de negen verschillende snelheden. Zo behoud je de optimale controle voor het perfecte eindresultaat.

Het naadloze EasyClean-ontwerp voorkomt dat ingrediënten zoals meel, bloem en eieren in de ventilatieroosters van de handmixer terechtkomen, waardoor de MultiMix 5 makkelijk en snel schoon te maken is. De handmixer is hierdoor bijgevolg zeer hygiënisch.

Optimaal gebruiksgemak

De MultiMix 5-handmixers beschikken over een EasyClick-systeem waarmee je moeiteloos met één druk op de knop van accessoire wisselt.

De HM 5107 wordt geleverd met twee garden, twee deeghaken, een kunststof maatbeker én een RVS-staafmixervoet. De HM 5137 omvat als extra accessoire een hakmolen.

Door het ComfortClick-systeem kunnen alle accessoires tevens aan de voorzijde van de handmixer worden bevestigd. Hierdoor kan de handmixer, ongeacht welk accessoire je gebruikt, op een comfortabele manier worden vastgehouden tijdens het mixen, kneden, hakken of pureren.

Bovendien is het handvat zowel aan de boven- als onderzijde voorzien van een comfortabele en ergonomische softgrip voor een extra houvast en controle over de mixer.

Klik hier om producten in te laden