koellades

Uiteraard kan je een standaard inbouwkoelkast gaan kopen, maar waarom zou je dat doen als er nog een aantal andere, leuke oplossingen verkrijgbaar zijn? Zoals ladekoelkasten.

Ladekoelkasten zijn bijzonder handig, zoveel is zeker. Op functioneel vlak, want je hebt gemakkelijk toegang tot alle producten, in tegenstelling tot de gewone koelkasten, waarin je vaak grondig moet grabbelen vooraleer je een bepaald product terugvindt. Maar ook op ergonomisch en esthetisch vlak… .

Koellade, ingebouwd in de keukenlades – Norcool

norcool ladeWie het design in zijn keuken liever strak houdt, zonder al te grote wandelementen, kan kiezen voor koellades in plaats van een koelkast. Norcool bracht dit systeem op de markt, bestaande uit twee grote lades, waarvan er één is uitgerust met een tweede lade aan de binnenkant.

In totaal hebben deze koellades een koelcapaciteit van 170 liter. De lades kunnen volledig opengeschoven worden en ze zijn voorzien van een zelfsluitend mechanisme en een shockabsorptie.

 

Ladekoelkast met twee aparte temperatuurinstellingen – Scholtès

 

sholtès koellade
Deze ladekoelkast van Scholtès bestaat uit twee aparte lades, met een verschillende temperatuur, zodat je alle voedingswaren optimaal kunt gaan bewaren. De onderste lade, met een temperatuur tussen 2° en 4°C is ideaal voor het bewaren van kaas, vlees en vis, terwijl de bovenste lade met een temperatuur tussen 5° en 7°C dan weer uiterst geschikt is voor fruit, groenten, boter, … .

De koelkast is tevens nog voorzien van een anti-bacteriële coating. Ook de bijhorende accessoires (RVS flessenrek, 2 vershoudbakken en fruitmand) zijn bijzonder handig, en daarenboven flexibel in gebruik. Totale inhoud: 150 L.

RT19AAI < € 1300

Koellade, bestaande uit twee aparte lades – Bauknecht

bauknecht koellade

In de onderbouw koelkast van Bauknecht kan je de verse voedingsmiddelen verdelen over twee lades van 90 cm breed. Daardoor heb je meer overzicht en gebruiksgemak, en kan je de koelkast gerust inbouwen in een kookeiland.

Toch hoeven de koelprestaties niet te lijden onder die opdeling. De koellades hebben een energieklasse A+ label terwijl het ventilatiesysteem en de speciale Hygiene+ filter voor een schone omgeving zorgen. Inhoud: 170 L.

KRIS 1509/A < € 1399