Spendeer jij het gros van je tijd in de keuken? Neem je plezier in het bereiden van lekkers voor anderen? In dat geval brengt Turmix je een waar hoogstandje: een handmixer met driedubbele functie. Swiss made…

Wat.
Intelligentie en functioneel design worden succesvol samengesmolten in dit apparaat. Vervaardigd uit hoogwaardig RVS en een soft-touch greep, neem je deze mixer ter hand voor elke klus! Een takenpakket bestaat hier uit pureren, kloppen, mixen, opschuimen. Je kan immers de hulpstukken dankzij de eject-knop makkelijk veranderen.

Één apparaat voor drie toepassingen: de handmixer zelf maakt gebruik van dubbeldraadse kloppers. Acht draden in plaats van vier, schuimen in een spoedtempo je eiwit op. Vervolgens bevestig je destaafmixer aan het Turmix toestel wanneer je soep mooi gekookt heeft, zacht genoeg is voor het blenden. Zin in vers gebakken brood op tafel? Klik de dubbele deeghaak in en ga op de aangepaste draaisnelheid zacht en efficiënt je deeg gaan bewerken. Deze laatste toepassing is een unicum in de handmixers. En het resultaat mag er zijn!

Waar.
Turmix is een puur Zwitserse productlijn, opgestart door Traugott Oertli in 1943. Het merk staat synoniem voor gegarandeerde kwaliteit, technologische vooruitgang en slim design. Turmix past zich niet blindelings aan de wensen van het volk aan, maar stelt uitzonderlijk attractief keukengerei voor, dat ieders verwachtingen overtreft.

Turmix ademt een eigen karakter uit – dat zie je aan de specifieke vormgeving, aandacht voor details. De Platinum reeks bestaat uit vier items: een blender, staafmixer, sapcentrifuge én deze bovenstaande handmixer. Met een ergonomisch handvat met soft-touch greep sta je comfortabel klaar voor een bundel keukenavonturen! Wat inspiratie nodig? De handleiding wijst je via tips en recepten de weg…

Hoe.
Het is dankzij de Turmix technologie dat je tijdens het werken slechts een minimum aan vibratie en geluid opmerkt. Je maakt gebruik van drie diverse snelheden: Voor het opschuimen en kneden kies je best voor de maximum snelheid. Maar ga je een puree van raapjes bereiden, opteer dan gerust voor een lagere stand.
Voeg je tijdens het mixen graag nog wat extra ingrediënten toe? Laat de handmixer dan even op zijn voetje rusten. Daarbij is deze handige staander tevens dé manier om je kabel mee op te winden, compact weer op te bergen na reiniging.

Klik hier om producten in te laden