Titanium Chef Baker XL: jouw chef die weegt!

Stijl en inhoud bundelen hun krachten in Kenwood’s nieuwste lijn van keukenrobots.
Strakke vloeiende lijnen in combinatie met een indrukwekkende krachtige 1200 Watt motor zorgen ervoor dat je iedere dag met een gerust hart kunt bakken in je keuken. Bakken met de Titanium Chef Baker is bovendien eenvoudig, met de ingebouwde weegschaal die standaard is ingebouwd in elk model.

Eenvoudig wegen

Je hebt je losse keukenweegschaal niet meer nodig, eenvoudiger bakken start met je Titanium Chef Baker keukenrobot. Met de ingebouwde weegschaal op alle modellen kun je ingrediënten rechtstreeks in de mengkom wegen. Eigenlijk weegt ieder punt van de machine, dus als je accessoires gebruikt, weeg je ook rechtstreeks in de blender, foodprocessor, ijsbereider…

Ziet er goed uit, mixt prima!

Met een subtiel gebogen ontwerp, een gepolijste mengkom met handvat (waarin een tweede, kleinere mengkom nestelt) en de tweekleurige kop en behuizing, is deze Chef gemaakt om mee te bakken. Minimaliseer tussendoor opruimen dankzij de twee mengkommen en vereenvoudig het toevoegen van ingrediënten aan je recept met de ingebouwde weegschaal.

 

Plezier en prestatie

De prestatie is van cruciaal belang in het hele Baker-assortiment. Alle modellen worden geleverd met een motor van 1200 Watt, en het .85 zilveren model beschikt ook over zeer kwalitatieve roestvrijstalen tools, die vaatwasmachinebestendig zijn. Ze zullen je bij ieder baksel assisteren, met heerlijke resultaten bij elke mix.

 

Maak kennis met de Chef XL lijn van Kenwood:

Klik hier om producten in te laden

Reageer