Ligt onder jouw kerstboom nog geen pakje voor je broer, mama, nonkel of grootmoeder? Laat je dan inspireren door enkele kerstcadeautips van PSP Peugeot. En speciaal voor jou werden de product verpakt in een feestelijke box.

Wereldreis in 8 pepers

Geef uw vrienden een zingtuiglijke en smaakvolle reis cadeau met deze geschenkkoffer. In de doos vind je een Zanzibar pepermolen u’Select en een selectie van 8 uitzonderlijke pepers met een receptenboekje. Een ideaal geschenk voor al wie gepassioneerd is door koken of liefhebbers van smaken uit de hele wereld.

 

Wijnfestival

Wijnliefhebbers zullen dolblij zijn met dit alles-in-één pakket. Deze geschenkkoffer zorgt voor de ultieme smaakbeleving, vanaf het moment dan het openen van de fles tot het schenken van de wijn. De set biedt namelijk alle accessoires die nodig zijn om te genieten van een heerlijk wijnmoment.

 

Voor de liefhebber van single malt

Deze twee degustatiesets, ontworpen om de whisky in al zijn rijkdom en complexiteit te ontdekken, en de degustatiebrochure, zijn de perfecte instrumenten om u helemaal onder te dompelen in de kostbare en mysterieuze wereld van de whisky…

 

Hieronder vind je nogmaals alle geschenkboxen op een rijtje. Maak je keuze uit een cadeaubox met een selectie van 3 pepers en 2 soorten zout, een geschenkbox met een Paris pepermolen en 4 steakmessen of een geschenkbox met alle instrumenten voor de sommelier. Alle producten zijn verpakt in een mooie verpakking. Een echte voltreffer voor de feestdagen!

Klik hier om producten in te laden

Reageer