Next level fondue? Check! Met de nieuwe intelligente fondue van Fritel til je jouw gerecht naar een hoger niveau. Of je nu vleesfondue, Chinese fondue, chocoladefondue of Zwitserse fondue wilt, het kan allemaal! Met 3 intelligente functies zorgt deze fondue ervoor dat het voedsel op de perfecte temperatuur klaargemaakt wordt. Liever raclette? Kies dan voor de Raclette Grill of de Cheese Raclette 4 in 1.

Fabulous fondueparty

Fondue, één van de klassiekers bij feestjes, is nog altijd zeer geliefd. Heb je geen zin om in de keuken te staan of geen zin in veel afwas? Dan is de nieuwe Intelligente Fondue van Fritel zeker iets voor jou! Met zijn 3 intelligente functies zorgt deze fondue ervoor dat je olie/bouillon, chocolade of kaas op de perfecte temperatuur is. De pot, die ook gebruikt kan worden als gewone inductiekookpot, is onderhoudsvriendelijk en kan zo de vaatwasser in. Bang dat er iemand met jouw vlees gaat lopen? Dat zal niet gebeuren met de gekleurde vorkjes!

 

 

Klik hier om producten in te laden

Heerlijk gegrild vlees met de Raclette grill

Ben je toch meer fan van raclette grill? Probeer dan de trendy Raclette Grill van Fritel met 2 in 1 bakplaat. Zo tover je een volledig menu voor 10 personen op tafel en dit zonder uren in de keuken te staan! Heb je liever een teppanyakiplaat of verkies je een half grill/half teppanaykiplaat? Geen probleem! Door de omkeerbare plaat kies je zelf wat je wilt! Uren afwassen nadien is ook niet meer nodig want de plaat en pannetjes mogen zo de vaatwasser in. Deze nieuwste Raclette Grill is super praktisch en trendy.

 

Klik hier om producten in te laden

Kaasraclette voor gevorderden

 

Wil je origineel uit de hoek komen met je kerstdiner? Haal dan de sfeer en gezelligheid van een Zwiterse chalet in huis met deze kaasraclette. Bovendien kan je met dit Fritel apparaat veel meer dan alleen kaas smelten! Zo kan je ook aperitiefhapjes zoals mini-pizza’s en bruschetta’s maken of je crême brulée op punt zetten. Maar je kan er ook vis, vlees en groentjes op grillen! Voor een eenvoudige reiniging en opberging kan je het toestel demonteren.

 

Klik hier om producten in te laden

Ook de gastvrouw en -heer genieten

Wat deze 3 toestellen gemeenschappelijk hebben is dat de gastvrouw en -heer tijd hebben om mee aan tafel te zitten. Er kan gezellig samen gekookt en gegeten worden! Vergeet ook de urenlange opruim, want de producten zijn gemakkelijk af te wassen en op te bergen! Laat het feest maar beginnen…

Reageer