Gegroeid uit een Zwitserse passie voor uitmuntende techniek, presenteren wij gráág een van Turmix’ paradepaardjes. De staafmixer – essentieel in je keuken – ziet er met zijn heuse gestalte machtig uit. Na een testbeurt zet de mixer ook kracht bij aan deze woorden.

Of het nu om een verrukkelijke wintersoep, frisse komkommerdrank, gazpacho of tapenade gaat, dit sterk staaltje Zwitsers design staat klaar voor de taak

platinum_stabmixer_haupt_ov_webplatinum_stabmixer_highlight_1_webplatinum_stabmixer_highlight_5_webplatinum_stabmixer_highlight_3_web

Bij het openen van je Turmix pakket vind je een knappe mixer met minimalistische look: een aluminium behuizing van staart tot greep meet 26 cm. Je kan met andere woorden diep in de soep gaan mixen. Uiteraard kan de mixervoet dan niet afgenomen worden. Je spoelt die na gebruik vliegensvlug onder de lopende kraan.

Een tweede opvallendheid? Het spiraalsnoer. Hierdoor geniet je van een immense bewegingsvrijheid tijdens het mixen. Samen met destille motor en een open voet met anti-spatfunctie ga je erg comfortabel te werk.

Het Turmix 3-puntig mes is uiterst scherp en doeltreffend, wekt bijzonder veel kracht op. Gebruik daarom best een hoge kookpot, schaal of beker en kies vervolgens je gewenste stand: halve kracht of op volle toeren.

Neem je dit elegant toestel in de hand, ben je je onmiddellijk gewaar van een soft-touch met ergonomische vormgeving. Het is een plezier, werken met Turmix!
Daarnaast zit nog eens een tweede functie verstopt in het pakket: deopschuimer-schijf. Dit accessoire klik je snel op en af de mixervoet wanneer je room of eiwit gaat opschuimen. Want Turmix spreekt de multifunctionele chef aan met een wens voor schoonheid, een eis voor kwaliteit.

Zelf bereidde ik met deze wonderlijke staafmixer een jus van gember, olijfolie, look en verse chili’s voor bij de tomatentapenade én een mega tomatensoep met spice!

Vermogen: 300 W

Klik hier om producten in te laden