De'Longhi multifry

De’Longhi lanceert een nieuwe Multifry: een toestel waarin je tientallen soorten gerechten kan klaarmaken. Gaande van vlees- of visbereidingen, stoofschotels, couscous, rijstgerechten, enz… Je noemt het en de Multifry maakt het voor je klaar! Zelfs een lekkere portie frietjes is deze robuuste kerel niet te veel gevraagd.

Slanke frietjes

Met de Multifry hoef je je helemaal niet schuldig te voelen wanneer je frietjes wil eten. In dit apparaat maak je heerlijke frietjes met een minimum aan olie. Stukken gezonder dus. Maak je diepvriesfrietjes klaar? Dan hoef je helemaal geen olie te gebruiken. Bij 1 kg verse frieten, heb je slechts 14 ml olie nodig. Dankzij het minimale gebruik aan olie, bedraagt het vetgehalte van verse frieten niet meer dan 2,8%. Dat is stukken lager dan wanneer je op traditionele wijze frietjes bakt. Met de Multifry kan je tot 1,7 verse frieten of 1,5 kg diepvriesfrieten bakken. Ideaal voor wanneer je veel volk in huis hebt!

multifry_delonghi3

Multicooker

Naast een friteuse, kan je in de Multifry tal van andere gerechten bereiden: van een risotto tot een stoofpotje en van een taart tot visbereidingen. Niks is te veel gevraagd. Hoe werkt het? Je doet alle ingrediënten in het toestel, stelt de thermostaatknop en de temperatuur juist in en gaat lekker in je zetel zitten. Het apparaat doet de rest voor jou! Via het transparante deksel kan je je gerecht in het oog houden.

Gelijkmatige warmte

Dit toestel is uitgerust met de SHS-technologie. Dat is een gecombineerde werking van twee weerstanden en een ventilator om zo de warmte op een gelijkmatige manier te verspreiden. De Multifry is voorzien van een automatische mengarm en dankzij de specifieke vormgeving binnenin worden alle ingrediënten zorgvuldig vermengd. De mengarm kan je moeiteloos eruit halen. Bij gerechten zoals pizza of quiche heb je deze niet nodig.

multifry_2

Test

Maakt de Multifry ook alle beloftes waar? Wij testten het uit!

Gebruiksvriendelijkheid

Het toestel heeft niet veel knoppen, wat het meteen duidelijk maakt wat de precieze functie is van de knoppen. Bovenaan is er een draaiknop om de temperatuur in te stellen. Dit is echter aangeduid met cijfers van 1 tot 5 . Je weet dus niet welke exacte temperatuur overeen komt met de cijfers zonder de handleiding te raadplegen.

Bovenaan is er een transparant deksel voorzien. Dit laat je toe om het proces nauwlettend in het oog te houden.  Daarnaast duurt het wel even vooraleer je kan genieten van je portie frietjes. Je moet toch rekenen op een dik halfuur vooraleer het gewenste resultaat bereikt is.

De Multifry is voorzien van een mengarm. Een heel handige feature die zorgt voor een gelijkmatig garingsproces. Na gebruik is de pan waarin de bereiding plaatsvindt, zeer makkelijk eruit te halen en schoon te maken.

Smaaktest

Tijdens de middagpauze was het samen met de collega’s tijd voor een heerlijke portie frietjes. We gebruikten hiervoor een half bekertje olie. Dat is meer dan voldoende om je portie frietjes smaak te geven. De frieten vielen dan ook erg in de smaak. Uiteraard kan je de smaak niet 100 % vergelijken met frieten die op een klassieke manier gefrituurd zijn. Maar de smaak was erg lekker. Ook de knapperigheid en de kleur waren zoals het hoort.

De Multifry verspreidt geen onaangename geurtjes, wat heel handig is voor wie een open keuken heeft.

Geluid

Het toestel maakt tijdens het bereidingsproces vrij veel lawaai.

Prijs

De Multifry kost € 219,99, een prijs die zeker niet overdreven is door de grootte van het toestel. 

De Multifry levert heerlijke frietjes, is de perfecte grootte voor een gemiddeld gezin maar is iets te luidruchtig.

Klik hier om producten in te laden
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
[mpc_callout title_font_preset=”default” title_font_color=”#4b4b4b” title_font_size=”22″ title_font_line_height=”1″ title_font_transform=”none” title_font_align=”left” title=”Leestip: Dossier gezond frituren” title_margin_divider=”true” title_margin_css=”margin-top:0px;margin-bottom:12px;” content_width=”100″ content_font_preset=”default” content_font_color=”#9c9c9c” content_font_size=”17″ content_font_line_height=”1″ content_font_align=”left” content_margin_divider=”true” content_margin_css=”margin-top:0px;margin-bottom:0px;” icon=”fa fa-lightbulb-o” icon_color=”#91b702″ icon_size=”50″ icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-right:30px;” icon_margin_divider=”true” border_divider=”true” border_css=”border-color:#efefef;border-style:solid;border-radius:10px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:20px;padding-right:40px;padding-bottom:20px;padding-left:30px;” mpc_button__preset=”mpc_preset_22″ mpc_button__url=”url:http%3A%2F%2Fcuizine.be%2Fgezond-frituren%2F|title:Link|” mpc_button__font_preset=”default” mpc_button__font_color=”#91b702″ mpc_button__font_size=”15″ mpc_button__font_transform=”uppercase” mpc_button__title=”Lees meer” mpc_button__border_divider=”true” mpc_button__border_css=”border-top:2px;border-right:2px;border-bottom:2px;border-left:2px;border-color:#91b702;border-style:solid;border-radius:0px;” mpc_button__padding_divider=”true” mpc_button__padding_css=”padding-top:12px;padding-right:30px;padding-bottom:12px;padding-left:30px;” mpc_button__margin_divider=”true” mpc_button__margin_css=”margin-top:11px;” mpc_button__hover_font_color=”#ffffff” mpc_button__hover_background_color=”#91b702″ mpc_button__hover_background_effect=”expand-horizontal” mpc_button__hover_background_offset=”0″ mpc_button__hover_border_css=”border-radius:0px;” mpc_divider__disable=”true” mpc_divider__preset=”mpc_preset_2″ mpc_divider__width=”10″ mpc_divider__lines_color=”#f7f7f7″ mpc_divider__lines_weight=”2″ mpc_divider__margin_divider=”true” mpc_divider__margin_css=”margin-bottom:-10px;”][/mpc_callout]