Atag Celsius cooking

Koken is een kunstvorm, en het vergt precisie en passie om een culinair hoogstaande maaltijd te bereiden. Dus waarom nemen zoveel thuiskoks genoegen met stompzinnigheden terwijl ze prachtige recepten zouden kunnen maken? Het draait allemaal om de temperatuur. Koken op de juiste temperatuur is net zo belangrijk als het gebruik van de juiste ingrediënten – en in sommige gevallen zelfs nog belangrijker. Daarom introduceert ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaten die temperatuur gestuurd koken mogelijk maken.

In de keuken komt de chef in jezelf naar boven, de chef die graag alle touwtjes in handen heeft en niks aan het toeval overlaat. ATAG Celsius°Cooking™ helpt je ook met het ontdekken van nieuwe recepten en technieken. Via de Celcius Cooking receptenpagina heb je toegang tot honderden recepten en video tutorials. Je vind
er video tutorials van honderden recepten. Ze begeleiden je stap voor stap
bij het koken, waardoor je steeds nieuwe recepten en technieken ontdekt. Met
Celsius°Cooking™ bereid je ingewikkelde gerechten alsof het niets is.

Vorm volgt functie 

De ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat biedt volledige controle per zone met de IRIS2.0 slider. Hiermee stel je in een simpele beweging iedere gewenste stand in of activeer je gelijk de Boost functie. Je hebt daarnaast het gemak van timers per zone met stopwatch en verschillende automatische pandetectie functies. Uiteraard zijn alle kookplaten ondersteund met BlueTooth, zodat je via de Connect Life app veel functies en informatie tot je beschikking hebt.

Schakel de sous chef in 

De ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat neemt gerust even zijn plaats in als sous chef: de Smart Cooking App die in verbinding staat met de kookplaat helpt je graag tijdens het koken. Indien gewenst kan de app de kookplaat het zelfs geheel overnemen door ook de temperatuur en de bereidingstijd te reguleren. Zo weet je zeker dat de ingrediënten op de juiste manier bereid worden en is overkoken of aanbranden verleden tijd.


Veilig & Schoon 

Omdat te hete boter of olie verleden tijd zijn heb je met ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat geen last meer van fijnstof of andere schadelijke stoffen in de keuken. Uiteraard is de kookplaat voorzien van een automatisch kinderslot en een stevige RVS stootrand. 

ATAG heeft ruime keuze aan inductiekookplaten voorzien van het ATAG Celsius°Cooking™ systeem,  verkoopadviesprijzen vanaf € 1.729,-. Kijk voor meer (keuken) inspiratie op www.atag.be

Kwaliteit en vertrouwen

ATAG biedt 5 jaar garantie op elk toestel.

Klik hier om producten in te laden

 

 

Reageer