Het creëren van een bijzonder hapje hoeft niet veel tijd of moeite in beslag te nemen. Dat bewijst de Tefal Snack Collection: een snackapparaat met verwisselbare platen die garant staat voor de meest originele snacks.

Hartvormige wafels op zondagochtend of verse donuts voor de kids staan in een handomdraai op tafel, en dat met slechts één toestel.

Tefal Snack Collection: niet zomaar een tosti-ijzer

De Snack Collection is een must-have voor iedereen. Dankzij de 12 platen kun je eenvoudig snacks maken voor vrienden, familie  of gewoon voor jou alleen. Dit maakt een heleboel keukenapparatuur overbodig.

Met één klik bereid je heerlijke tosti’s, wafels, poffertjes of panini’s. Ook het verwisselen van de bakplaten is kinderspel: ze kunnen na gebruik netjes worden opgeborgen in de bijgeleverde vintage bewaarkoffertjes. Een fijn decorelement voor in elke keuken!

Lekkernijen die je kunt maken met de Snack Collection zijn driehoekige tosti’s, panini’s, gewonnen brood, flapjes, donuts, poffertjes, heerlijke pannenkoeken en allerlei soorten wafels. Het bijhorende receptenboekje maakt de variaties werkelijk eindeloos.

Of je nu gaat voor zoet, hartig, gezond of even lekker wil zondigen –  de Snack Collection zorgt steeds voor een smakelijke verrassing.