Een moelleux au chocolat met perfect vloeibare kern, cake met krokante korst en zacht kruim of een goudbruine merengue zonder verbrande randjes. Het is niet altijd makkelijk te bereiken in een traditionele oven. Met de Cake Factory brengt Tefal die perfectie binnen ieders handbereik. Het toestel bakt met het grootste gemak cake, moelleux en schuimgebak. En dat alles zonder knoeien of stress. Tijd voor een grondige test in onze testkeuken.

En bakken maar!

De Tefal Cake Factory heeft 5 automatische programma’s en wordt geleverd met twee siliconen ProFLEX bakvormen en een grote antikleef vorm. In het receptenboekje vinden we meer dan 20 bakrecepten, en de bijhorende app biedt zelfs nog meer inspiratie.

Het grote voordeel van de Cake Factory is dat we niet hoeven te raden welke temperatuur en baktijd perfect zijn voor ons dessert: het toestel helpt ons moeiteloos op weg. We kiezen gewoon de knop die bij de bereiding past, en de Cake Factory doet de rest. Toch zelf experimenteren? Met het manuele programma behouden we alle keuzevrijheid. Voorverwarmen is trouwens niet nodig: de Cake Factory is altijd klaar voor gebruik.

De intuïtieve bediening met grote knoppen maakt het toestel erg gebruiksvriendelijk, zelfs voor kinderen. Ze kunnen moeiteloos zelf aan de slag, en hebben daarbij weinig hulp nodig. Het toestel nodigt echt uit om regelmatig te bakken, en dat hebben we geweten: intussen staat er op de redactie haast wekelijks een geurige cake uit de Tefal Cake Factory op tafel!

Niwzi.be informeert je over de verkooppunten van de Tefal Cake Factory:

Klik hier om producten in te laden

Reageer