sven ornelis woud-be chef deel 2 miele

Dat Sven Ornelis het niet bij één kookboek ging houden, was al snel duidelijk. Zijn eenvoudige en lekkere recepten vielen in de smaak en proefden naar meer. U vraagt, hij doet het. De would-be chef deel 2 is het nieuwste kookboek van Sven Ornelis.

Would-be Chef deel 2

Zijn nieuwste boek is opnieuw een boek boordevol heerlijke gerechten met een eigen twist. Het is een boek voor iedereen die geniet van lekkere kost en die zonder stress in de keuken aan het fornuis wil staan. 

recept sven ornelis would-be chef

Grote Miele-fan

De radiopresentator-hobbykok is ook een fervente fan van de hogedrukstoomoven van Miele. Zijn recepten werden uitvoerig in de stoomoven getest en goedgekeurd. 

“Ik ben al heel lang Miele-fan. Mijn absolute favoriete toestel is de hogedrukstoomoven. Ik gebruik hem al jaren bijna elke dag en veel recepten in de Would-be Chef deel 2 worden er nog gemakkelijker mee”, aldus Sven Ornelis. 

Dankzij de hogedruktechnologie wordt het kookproces versneld. Bovendien is de oven altijd rechtstreeks aangesloten op de wateraanvoer waardoor deze steeds paraat is voor gebruik. Zo kan je in een mum van tijd de heerlijkste gerechten, van Sven Ornelis natuurlijk, op tafel toveren. 

Klik hier om producten in te laden