Kleur brengen in uw keuken kan je niet enkel door het schilderen van uw keukenkast of muren. Het duitse merk Schaub Lorenz produceert design retro-keukenapparatuur in wel twaalf verschillende kleuren tegen een betaalbare prijs. Het hoofdkantoor gevestigd in Antwerpen biedt producten aan via 300 verkooppunten in de Benelux. Maak kennis met hun Retro collectie!

Ondanks het retro design is de techniek uiteraard helemaal van deze tijd. Een tijdloos design, kleurrijke apparaten met een hoogwaardige afwerking in combinatie met hedendaagse, energiebesparende technologie. Combineer keukenapparaten in dezelfde kleur en creëer een bijzondere keuken!

Koel- en vriescombinaties

Haal een echt pronkstuk in huis met de retro-koelkasten van Schaub Lorenz. Deze stijlvolle apparaten zijn verkrijgbaar in twaalf kleuren en afgewerkt met chromen handvaten in seventies-stijl. Bovendien zijn de koelkasten erg zuinig met het A++ energielabel. De deuren zijn gemaakt uit staal om met magneetjes bijvoorbeeld makkelijk een handig boodschappenlijstje te hangen.
Het assortiment koel- en vriescombinaties omvat vier betaalbare modellen bestaande uit koelkasten met vriezer bovenaan of met een vriezer onderaan.  Heeft u minder ruimte of bent u op zoek naar een extra koelkast, dan biedt het tafelmodel TT 130 uitkomst.

Vaatwassers

De GSP 14K A++ vaatwasser van Schaub Lorenz overtuigt met een eenvoudige bediening en aantrekkelijk design. Deze vaatwasser is beschikbaar in vier verschillende kleuren met dezelfde hoogwaardige afwerking die Schaub Lorenz kenmerkt. Zo is de kuip volledig uit aluminium. Verder is hij voorzien van een aparte besteklade, zes verschillende vaatwasprogramma’s en aanpasbare lades om meer ruimte voor grote potten en pannen te creëren. Het perfecte excuus om extra gasten uit te nodigen op uw feestje!

Kleine huishoudtoestellen

Schaub Lorenz brengt kleur in uw keuken met kleine huishoudtoestellen voor een keuken vol creativiteit. De collectie keukenhulpjes zijn beschikbaar in acht kleuren met chromen accenten. Het assortiment bestaat uit stijlvolle magnetrons, toasters en waterkokers. Streef naar de perfecte toast, warm snel een krokante pizza op voor je vrienden of ontspan met een heerlijk warme thee na een lange werkdag!

Ontdek alle producten van Schaub Lorenz op Niwzi.be:

Klik hier om producten in te laden